POTRESNA PORUKA PEVAČICE O MAJČINOJ SMRTI: Najtužniji dan u mom životu, PREMINULA SI MI NA RUKAMA!

Autor: Republika.rs

Zabava

01.03.2021

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica otvorila je dušu i progorovorila o bolnoj rani, trenutku kada joj je preminula majka.

RepublikaFoto: instagram.com/dusica.grabovic/indi
Pevačica Dušica Grabović

Pevačica Dušica Grabović svima je izmamila suze u potresnoj poruci koju je objavila na društvenim mrežama, a tiče se njene majke.

Naime, ona se slikala na grobnom mestu gde joj je majka i sahranjena i opisala svoju najdublju patnju koju proživljava sve vreme od ovog gubitka:

- Osvanuo je najtužniji dan u mom životu, taj1.mart, dan kada si mi preminula na rukama... Od tog dana nikada nisam ušla u kuću i vratila se na mesto kada si ispustila dušu na mojim rukama pre 14 godina... Nemam snage i nisam jaka da prolazim kroz sećanje jer je previše tuge u mom srcu. Ne postoji vreme koje nosi zaborav...Svakog dana si u mojim mislima ,u mojim sećanjima i VEČNO U MOM SRCU! Postojiš u svakoj suzi, u svakom trenu mog života...Kada bih mogla, sve vreme ovoga sveta bih dala za minut sa tobom da te još samo jednom jako zagrlim i da ti kažem koliko mi neizlečivo fališ i nedostaješ. Neka te anđeli čuvaju, volim te najviše na svetu mama - napisala je pevačica na svom Instagramu.

Fanovi su joj odmah uputili podršku u njenom bolu i snagu da nastavi dalje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading