Nakon što se sporečkala sa KARLEUŠOM, Diana poručila: Svako danas može biti zvezda, ja barem nemam sponzora!

Autor: Republika.rs

Zabava

02.03.2021

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica istrajna je u svojoj želji da bude muzička zvezda iako ko je napustila takmičenje Zvezde Granda, a posebno je pažnju privukla svađom sa Jelenom Karleušom.

Foto: instagram.com/diana.mihailovic
Diana Mihajlović

Mlada i atraktivna pevačica Diana Mihajlović privukla je veliku pažnju gledalaca, kako glasom, tako i stasom.  Posebno je izazvala buru raspravom sa članicom žirija "Zvezda Granda" Jelenom Karleušom.

Jelena joj je poručila da nikada neće biti zvezda, kao i da ne treba uopšte da se bavi pevanjem, međutim, Diana joj tada nije ostala dužna i odogovrila joj je da će postati zvezda.

Sada se putem društvenih mreža zahvalila svima koji su joj u prethodnom periodu pružili podršku:

-Ljudi moji dobri sta da vam kažem?  Pre svega HVALA na tako lepim komentarima, hvala za podršku!
Ne volim da se oglašavam, pravdam samo ću napisati ukratko utisak iz cele emisije. Ja sam prezadovoljna ovim nastupom jer sam bila haos bolesna i jedva sam pevala nažalost. Da li ću biti zvezda ili ne naravno da se ne pita Jelena već neko gore. Danas svako može biti neka vrsta zvezde, ko da lovu i kada mu se napravi dobra pesma. Ja kroz ovaj težak put idem sama bez SPONZORA, zarađujem za svoju porodicu i sebe dovoljno i jednog dana ću postati ono što želim jer verujem u sebe
- napisala je ona na Instagramu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading