(FOTO) ZBOG ZAVISNOSTI OSTAO BEZ PORODICE! Napustila ga je žena i odvela decu, a ovako danas izgleda Zlatin i Hasanov PROBLEMATIČNI SIN!

Autor:

Zabava

02.03.2021

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako izgleda Zlatin i Hasanov sin zbog koga su bili u paklu!

RepublikaFoto: e-stock/S. KOSTIĆ
Zlata Petrović

Folk pevačica Zlata Petrović ima dvojicu sinova, Mikija Dudića, kojeg je dobila u braku sa kolegom Hasanom Dudićem, i sina Jovana iz drugog braka sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom.

Zlata je oduvek bila brižna i požrtvovana majka, iako je mnogo radila. Trudila se da deci obezbedi lagodan život, ali ipak je imala velikih problema sa starijim naslednikom.

Foto: youtube.com/printscreen

Miki, koje je Zlata rodila samo samo 18 godina, nasledio je talenat za muziku od roditelja, te je danas u estradnim krugovima poznati muzičar. Radi sa velikim pevačkim imenima i veoma je uspešan na tom polju.

Danas vodi miran život i ima podršku roditelja, ali nije uvek bilo tako. Zlata je imala velike muke sa Mikijem, jer je bio zavisnik od kockanja. Više puta je vraćala njegove kockarske dugove, a onda joj je pre nekoliko godina prekipelo i nije htela da čuje za njega.

“On me više ne zanima, neću da mu pomažem. Pare mu više ne dajem, pa nisam ja budala. Idem, radim, mučim se da bih davala njemu, a on sve prokocka. Rekla sam mu, molila da prestane sa tim, ali ne vredi. Eto, i žena ga je napustila, odvela decu, i sad živi sam. Pre sedam godina dala sam ogromne pare da vratim njegov dug zbog kocke, ali zaklela sam se da više neću. Odrastao je čovek, pa neka bude odgovoran i nek snosi posledice”, izjavila je Zlata 2017. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading