MILICA O NAPADIMA I PRETNJAMA: Otkud tebi tolika mržnja da mi poželiš smrt?!

Autor: Republika.rs

Zabava

25.02.2021

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica progovorila o brojnim problemima sa kojima se suočavala u prethodnom periodu.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Milica Pavlović

Pevačica Milica Pavović otvorila je dušu i progovorila o svim izazovima i nedaćama sa kojima se susretala u prethodnom periodu, ali i tokom karijere.

- Jedini moj cilj bio je da baš u celom tom sivilu prethodne godine, dan mešto šarenolikoj publici. To je bila jedina moja želja. Inspiraciju sam pronašla u ženi koja je požrtvovana za muškarca. Takve su naše žene - počela je pevačica svoju priču u emisiji "Šok-tok" objašnjavajući fotografije za spot "Crna jutra".

Nakon toga su joj ljudi pretili na društvenim mrežama, jer su matrali da je oskrnavila lik Kosovke devojke.

-Došli smo do ekranizacije spota i kao gde ćemo, šta ćemo.. Mi nemamo Roma i Juliju, predstavila bi ih možda tako da imamo, mi imamo Kosovku devojku. Ja sam umetnik i imam pravo da prestavim kako želim. Svako ima pravo na stav i na mišljenje, mogli su da kažu da sam im bljak ili da im se ne dopadam, ali bitno je kako i na koji način. Ono što sam ja doživela je sajber nasilje! Znate kako, kada kroz život idete dobrotom, onda u ljudima vidite  dobro. Ja kroz ceo moj spot vidim i dalje samo dobro. Volela bih da pored sebe vidim osobu koja može da napiše ovakve uvrede... - kaže pevačica.

Milica je komentarisala veoma ozbiljne pretnje nasiljem koje je dobila, neki od njih su bili veoma surovi poput onih da treba sebi da oduzme život.

- Naravno da mi nije prijatno kad čujem te stvari. Nisam mogla da verujem da mi se to dešava. Kada neko može nešto strašno da vam napiše javno, ja uđem na te profile na društvenim mrežama da vidim ko je to i vidim lažni profil. To je velika količina istih užasnik komentara, pokušavali smo moji saranici i ja da obrišemo komentare i to u 4 ujutru kada sam prvi put i videla sve. Neko je namerno u to doba ostavljao komentare da bi se ujutru odmah videli. Kao osoba koja stalno ističe da voli južni deo Srbije i ponosna odakle potičem, meni pričaju da mrzim svoju zemlju? Volela bih da sada pored mene sedi osoba koja mi je pisala da su trebali da me ubiju na rođenju, samo da pitam: Zašto? Šta sam ja tebi zgrešila da me toliko mrziš? - zgranuto je pitala.

Sporne fotografije pogledaje OVDE

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading