USPEŠNA SARADNJA: Ove CECINE HITOVE napisao je KNEZ!

Autor: Republika.rs

Zabava

18.02.2021

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ih rado izvodi na nastupima.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Ceca

Folk zvezda Svetlana Ražnatović Ceca tokom višedecenijske karijere sarađivala je sa brojnim autorima pesama, a većina njih su postali veliki hitovi.

Numere "Mrtvo more”, “Znam”, “Usnule lepotice”  samo su neki od najvećih hitova Svetlane Cece Ražnatović, koje je napisao njen kolega Nenad Knežević Knez.  Međutim, oni već godinama ne sarađuju, a kako je pevač govorio već dugo nisu ni u kontaktu.

- Neću da pišem za Cecu, nemam snage za to. Ona sad prati neki drugačiji trend, ja se u tome ne pronalazim. Što sam napisao, napisao sam. Drago mi je što i dan danas izvodi na nastupima tih par hitova koje sam ja uradio. Ona je sjajan umetnik i velika zvezda - rekao je on svojevremeno, piše Pink.rs

Inače, Knez i Ceca saradnju su počeli još dok je Arkan bio živ i njegova želja tada je bila ja crnogorski pevač uradi pesme za nju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading