SVI ME NAPADAJU ZBOG NJE: Evo šta je Žika dozvolio Dajani, a javnost ga žestoko osudila jer nikako nije smeo!

Autor:

Zabava

18.02.2021

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žiku Jakšića svi osudili zbog ovog postupka..

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Žika i Dajana

Žiki ne daju mira zbog bivše žene! „Svi me napadaju što je Dajana bila član žirija”

Žika Jakšić hteo je da ispadne džentlmen, ali i da stane na put tračevima da nije u dobrim odnosima sa bivšom ženom Dajanom sa kojom ima devetogodišnjeg sina Dušana, pa je pozvao da bude u žiriju njegove emisije “Nikad nije kasno”.

Međutim, mnogi sada prozivaju Žiku da još pati za Dajanom koja već neko vreme ima novu ljubav, ali i da nije trebalo da je zove u žiri jer navodno nije kompetentna da ocenjuje takmičare.

RepublikaFoto: tv prva/nikad nije kasno
Žika i Dijana

 Ne znam šta su se ljudi toliko zakačili za to što sam ugostio u emisiji bivšu ženu. Ona ima legitimitet da bude gost jer je voditelj, a i razume se u muziku. Sa druge strane smo hteli da pokažemo ljudima da i bez interesa možemo da imamo neki normalan odnos. Da među nama nema zle krvi. A to što sam je greškom predstavio kao Jakšić, to je bilo slučajno, jer smo snimali dva sata, pa sam malo pobrljavio. Ma i malo sam se i šalio – objasnio je Žika i dodao:

 Prvi put sam sada ugostio Dajanu, mnogi pitaju pa šta si čekao toliko, što baš sad, sigurno imaš neki debeo razlog. E pa ja svima njima poručujem – nikad nije kasno! Zato i ne želim da dajem nikakve izjave i pojavljujem se u novinama, jer meni ne treba sve ovo. Ne treba mi ni reklama, to zovite ove pevače kojima treba publicitet – rekao nam je Žika.

Inače, Dajana već neko vreme ima uticajnog dečka s kojim uživa u ljubavi, a i Žika je potvrdio da je zaljubljen i da ima devojku. Pa što se ne bi slagali kada je svako našao svoju sreće posle razvoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading