Radina ispovest o bakinoj smrti: To me je emotivno razorilo, da me je samo korona mučila, lakše bi mi bilo!

Autor:

Zabava

17.02.2021

23:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlovic podelila je sa javnošću kroz šta je prolazila kada je protekle godine ostala bez bake.

Foto: printskrin/TV Prva
Rada Manojlović

Pevačica je otkrila da joj je bakin odlazak pogotovo teško pao, jer je imala osećaj da kroz nju i dalje živi njena majka, bez koja je preminula pre 15 godine nakon borbe sa kancerom.

VESTI PUTUJU JOŠ BRŽE UZ MOBILNU APLIKACIJU REPUBLIKE

- Znate kako kazu, pa dobro, ona je bila stara, tako je moralo da bude, ali na nase bake i deke gledamo kao da su mladi i voleli bi da oni žive večno. Moja sestra i ja smo imale posebnu vrstu ljubavi prema baki, mada mi smo je zvali nana, kao i svi u selu. Ona je bila mamina mama i ona je nama bila i mama i baka otkako smo bez majke ostale 2004. godina. Ona nam je nadoknadila majku i majčinu ljubav, uvek sam govorila da doj je ona živa u njoj kuca srce naše majke, osećala sam nešto u njenom pogledu, glasu, imala je mamine pokrete, ja se svega toga sećam. Imala sam običaj da kažem da mi je ona poslednje što je ostalo od mame - rekla je Rada, a onda progovorila o tugi za kojom se suočila nakon bakinog odlaska:

Foto: printskrin/TV Prva
Rada Manojlović

- Izuzetno sam teško to podnela, toliko teško da sam se na četiri meseca povukla, nikome se nisam javljala, niti izlazila iz sobe - bila je iskrena pevačica i dodala da joj period korone nije bio ni na pameti tokom patnje za bakom:

- Mnogi su me pitali, "Kako si ti podnela sve ovo, korona i izolaciju" i ja kažem da me je samo korona strefila, lakše bi mi bilo, da sam samo tu brigu imala, gde ćemo, šta i kako i ta briga za zdravlje... Ovo je baš emotivno razorilo, nekako imam osećaj da je došlo te, svakako, teške godine i onda baš tada mi se desi ovo sa bakom - bila je iskrena i emotivna pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading