(FOTO DOKAZ) FUDBALER UHVAĆEN U LAŽI! Duško LJUBAVNICI lajkuje slike, dok sa JELENOM šopinguje u Turskoj!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tošić je jednim potezom potvrdio priče da se tajno sastaje sa dizajnerkom Anom Jovanović iako njegova supruga pokušava na sve načine da demantuje aferu.

RepublikaFoto: estock/ST/V. LUKIĆ/pixabay.com
Jelena, Ana i Duško

Suprug pevačice Jelene Karleuše Duško Tošić lajkovao je navodnoj ljubavnici modnoj kreatorki Ani Jovanović fotografiju na Instagramu iako je pre toga tvrdio da je izmišljotina da je s njom u emotivnoj vezi!

   VESTI PUTUJU JOŠ BRŽE UZ MOBILNU APLIKACIJU REPUBLIKE

Naime, fudbaler je, po svemu sudeći, zaboravio da je Karleuša na sve načine pokušala da demantuje novinske napise i njegovu aferu sa brinetom, pa joj redovno prelistava fotografije na Instagramu dok sa još zakonitom suprugom šopinguje u Turskoj.

- Duško se sa Anom non-stop čuje, ali brišu poruke na društvenim mrežama posle svake komunikacije. On je jednom imao problema sa Instagram profilom, pa je pomislio da je neko pokušao namerno sve da mu hakuje. Zato oboje uvek paze šta pričaju i uvek su na oprezu. Duško Ani ranije nije hteo ništa da lajkuje da ne bi bilo providno da se među njima nešto dešava, ali je to brzo zaboravio, pa je ostavio neizbrisiv dokaz koji potvrđuje aferu o kojoj se nedeljama priča - priča nam upućen sagovornik.

 

Jelena je otputovala u Tursku odmah pošto se Ana vratila u Beograd

 

Tošić je pogrešan potez napravio u trenutku kada je Karleuša otputovala kod njega u Tursku jer ga je uhvatila nespremnog. Kako mediji pišu, Ana je odletela iz Turske, a Jelena nenajavljena došla, što je fudbalera šokiralo.

- Duško je posle ovog pogrešnog poteza, tj. lajkovanja njenih slika, shvatio da više ne može da tvrdi da ne poznaje Anu. Svi su videli da joj redovno posećuje profil, pa mu izgleda mnogo nedostaje otkako se vratila u Srbiju. Jelena ne prati Anu sa svog profila, ali je videla da je Duško lajkovao neke fotke. Skrenula mu je pažnju odmah na to da je sam sebi napravio problem i da više ne može da tvrdi da se ne poznaju, te da ona pokušava sve da zataška, a da on pravi glupe poteze - kaže izvor i dodaje da se dizajnerka i te kako odomaćila u Turskoj:

- Jovanovićka je već dva puta bila u Istanbulu sa Duškom, bili su u istom hotelu gde je sada doputovala Karleuša. Ona ne može da mu prebacuje što se viđa sa Anom jer dobro zna šta je sve ona radila sa Ognjenom Vranješem, koji je nedavno po ko zna koji put to javno i potvrdio. On sad Karleušu vodi u šoping, a pre nekoliko dana je isto radio sa Jovanovićkom, s tim što je sa Anom dosta bio bliži, a sa JK je sve fejk, samo za Instagram i da decu smire.

Podsećamo, Karleuša i Ana žestoko su se nedavno isprozivale na društvenim mrežama nakon tvrdnji da jedna drugu ne poznaju. Jelena je objavila dizajnerkinu fotografiju na kojoj joj je precrtala glavu i napisala da je nebitna i anonimna persona iako je pre toga govorila da ceni njen rad i da je čula za nju. Kreatorka joj je odmah uzvratila stavljajući smešne klipove vezano za to kako muževi imaju pravo da varaju svoje žene, pa je u jednom trenutku objasnila da izgleda kao Merilin Monro, aludirajući na to da je "bolja riba" od pevačice.

 

RepublikaFoto: instagram.com
Duško i Jelena

Jelenu prozivaju jer Duško neće ni da je zagrli

Jelena Karleuša nije birala sredstva da bi dokazala da je s njenim brakom sve u redu, pa je sada okačila fotografiju sa Duškom iz jednog restorana u Turskoj. Ništa ne bi bilo čudno da njeni pratioci nisu počeli u komentarima da joj pišu kako se iz aviona vidi da suprug neće ni da je zagrli iako sede jedno pored drugog, što nekada nije bio slučaj. JK je brže-bolje brisala ove komentare, pa je ostavljala samo one u kojoj joj pratioci pišu reči podrške.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading