SUZE I JECAJI NA ŠABANOVOM POMENU: Gocu snažno grlila Zorica Brunclik (VIDEO)

Autor: Dušan Lukić

Zabava

17.02.2021

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Novom groblu u Aleji velikana tačno u 11 časova okupila se poroica kralja narodne muzike Šabana Šaulića i njegovi prijatelji kako bi obeležili dvogodišnjicu od njegove tragične smrti.

RepublikaFoto: republika.rs
Šaban Šaulić pomen

Članovi porodice, supruga Gordana, ćerke Sanela i Ilda kao i sin Mihajlo stigli su prvi i zapalili sveće, dok je odmah nakon njih na grobno mesto pritigla pevačeva kuma Zorica Brunclik sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem. 

RepublikaFoto: republika.rs
Zorica i Goca

Goca i Zorica zagrlile su se i zajecale, a na pomen i dalje pristiže veliki broj ljudi.

Sa cvećem u rukama i svećama upravo je stigla i ALeksandra Prijović, Marina Tadić, a potom i Mirko Kodić i Damir handanović.

Među onima koji su danas ispoštovali uspomenu na legendarnog pevača je i voditelj Zoran Pejić Peja, menadžer Bane Obradović koji je dosao sa sinom i dugi.

Šaban Šaulić sahranjen je 22. februara u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a sahrani je prethodila komemoracija u Skupštini grada Beograda kojoj je prisustvovao veliki broj ljudi. Šaban je na večni počinak ispraćen pesmom "Ne plači dušo", koju su odsvirali harmonikaši. Veliki broj Šabanovih kolega prisustvovao je poslednjem ispraćaju kralja narodne muzike, a na sahrani se pojavio i njegov vanbračni sin Robert.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading