(FOTO) SLOBA PUŠTEN IZ PRITVORA: Evo ko ga je sačekao ispred stanice!

Autor:

Zabava

15.02.2021

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Radanović priveden je 14.februara zbog nastupa u jednom beogradskom lokalu u kojem je organizovana žurka povodom Dana zaljubljenih, što je potvrdio njegov menadžer.

RepublikaFoto: instagram.com/sampanjactatica
Sloba Radanović

Nakon saslušanja, pevač je, prema pisanjima medija, nešto pre ponoći, napustio policijsku stanicu na Novom Beogradu, a po njega je došla verenica Jelena Đuričanin.

RepublikaFoto: promo Pink
Jelena i Sloba

Podsetimo, Sloba je priveden dok je nastupao u jednoj beogradskoj kafani na Starom Sajmištu, a u trenutku kada je policija upala u objekat, u njemu se nalazilo oko 400 ljudi.

Žurku je prekinula komunalna milicija u saradnji sa policijom, a domaći mediji preneli su da je u trenutku prekida žurke više stotina ljudi moralo da krene ka izlaznim vratima i niko nije platio piće i garderobu.

 

Načelnik komunalne policije je navodno uzeo pevaču mikrofon i obratio se prisutnima:

"Sram da vas bude! Svi napustite lokal odmah, a zaposleni neka pođu ka šanku. Ovo sto radite je ozbiljno kršenje epidemioloških mera i odgovaraćete zbog toga", rekao je on.

U ovoj akciji učestvovalo je 100-ak pripadnika komunalne i obicne policije, 50-oro je ušlo u lokal, a isto toliko je bilo napolju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ceca

15.02.2021 13:02

Da li je kažnjen?