ŠABAN JE TOG JUTRA BIO BESAN: Jedini preživeli iz saobraćajke u kojoj je Šaulić poginuo OTKRIVA!

Autor:

Zabava

17.02.2021

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U tragičnoj saobraćajnoj nezgodi u kojoj je kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo, život je izgubio i njegov vozač Mirsad Kerić, a samo je jedan čovek preživeo i o svemu posvedočio.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/www.westfalen-blatt.de
Jeziva scena... spasilačke ekipe na mestu gde je Šaban izgubio život

Šaulićev kum Slobodan Stojadinović Bobi zadobio je lakše povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se pre tačno dve godine dogodila na autoputu u nemačkom gradu Belefeldu. On se sada prisetio kako je izgledao njihov polazak tog kobnog jutra iz hotela i zbog čega je Šaban bio ljut:

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Šaban sa vozačem Mirsadom Kerićem

- Tražio je da mu dam pojas, a ja sam mu rekao da se ne veže jer sam znao da je to njemu uvek bio problem. On će na to: "Ne, ne, nemoj ti to, pusti. Ja hoću da se vežem za svaki slučaj". Nešto je žurio, bio je ljut na mene što ga nisam probudio, a samo je tri minuta kasnio. Nije spavao uopšte, došao je do moje sobe i lupao na vrata. Čekao je u holu i čim nas je video, odmah je izašao i bacio cigaretu, što nikad nije radio - prisetio se Bobi za beogradske medije. 

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Šaban sa kumom Bobijem, jedinim preživelim iz kobne nezgode

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading