Preseo joj rođendan! Darko Lazić i Marina se žestoko posvađali, ona se pokupila i otišla kod majke!?

Autor:

Zabava

14.02.2021

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamera mu što mnogo pije.

RepublikaFoto: instagram.com/marina gagic
Darko Lazić i Marina Gagić

Darko Lazić priredio je žurku iznenađenja svojoj verenici Marini Gagić za njen . rođendan, ali se proslava završila skandalozno.

Iako je sve delovalo romantično, Marina je zamerila Darku zbog velike količine alkohola, pa su se posvađali i ona je rešila da ode sa sinom kod svojih.

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial
Darko Lazić i Marina Gagić

Marina je bila baš oduševljena, Darko joj je kupio 101 ružu, ogranizovao njene prijatelje, iznajmio restoran, miziku, čak je obezbedio dekoraciju u roze boji, a njoj je rekao da idu sami na večeru. Baš je obradovao. Sijala je od sreće, ali kako je Darko počeo da preteruje sa belim vinom, sve joj preselo. Napio se iako mu je diskretno rekla da vodi računa. Zato se pokupila i otišla kod majke, a Darka je ostavila da sedi sa konobarima, nije mu se ni javila - priča izvor za Star i dodaje:

 

- Darko ne sme da pije, a Marina ima traume od njegove saobraćajne nesreće. Baš je naljutio, upropastila mu je rođendan. On je izvinjavao i molio da dođe kući, alu mu je ona rekla da će sa sinom ostati kod mame. Jeste mladam ali zna kako da ga prevaspita. Iako je planirala da ga ostavi samog deset dana, bilo joj je žao da ne viđa sina, pa se vratila u Brestač, ali mu je naglasila da se sledeći put, ako bude pio, neće vratiti - završava izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mika

14.02.2021 12:39

Uz svo poštovanje, ali tekstovi u vezi Marine i Darka su vam kao kratke priče za decu. Ona Crvenkapa a on Vuk. Samo što ona bira da ide putem čiode. I da, na kraju svaki put imamo i naravoučenije. Toliko su isprazni i ona i on da mogu da vam čestitam na umeću kako date "obožavaocu" da dobije ono što želi, a zapravo se na fin i kulturan način izrugate njihovoj bahatosti. I prema zdravlju i prema njihovom životu generalno.