OSUĐEN HALID MUSLIMOVIĆ ZBOG BRUTALNOG PREBIJANJA NEKADAŠNJE LJUBAVNICE!

Autor:

Zabava

11.02.2021

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačna presuda!

RepublikaFoto: 9News
Halid i Sonja

Folker Halid Muslimović osuđen je u Osnovnom sudu u Banjaluci na novčanu kaznu od 1.110 maraka zbog premlaćivanja nekadašnje ljubavnice Sonje Bašić iz Melburna.

Popularnog "Plavog čuperka", optužnica tereti za nanošenje telesnih povreda i ugrožavanje sigurnosti. U optužnici se navodi da je 27. jula 2018. godine na putu od Kozarca ka Banjaluci u autu verbalno i fizički napao Bašićevu s kojom je bio u ljubavnoj vezi. Više puta ju je udario šakom u lice i u jednom trenutku je zaustavio vozilo i za kosu je izvukao sa mesta suvozača i bacio na beton, da bi je opet ugurao u auto "pežo 607" i odvezao do Banjaluke, udarivši je više puta. Nakon što mu je rekla da će sve prijaviti policiji pretio joj je rečima: "Znaš li ti ko sam ja, vozaću te u gepeku, mrak će te progutati".

 

 

 

Bašićeva je posvedočila da je napad usledio nakon što je od Muslimovića tražila da joj vrati skoro 400.000 KM koje mu je tokom trogodišnje veze uplatila preko Western uniona. Muslimović je tvrdio da priča o dugu nije tačna. Negirao je optužbe, navodeći da mu je sve napakovano, te da je Bašićeva u kritično vreme bila pijana.

Podsetimo, svojevremeno se oglašavala i Sonja Bašić, što možete pročitati OVDE I OVDE.

Za Srpski telegraf se već ranijeoglašavala i poručila da će ga strpati u zatvor zbog gnusnog čina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading