PUKLO PRIJATELJSTVO? Đani se NALJUTIO na Viki Miljković, a OVO je razlog!

Autor:

Zabava

14.02.2021

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razočaran.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Radiša i Slađa Trajković

Radiša Trajković Đani i njegova porodica imali su nekoliko prilika da se uvere ko su im pravi prijatelji.

Nakon što su u matru bili u kućnom pritvoru pevač je mnoge otpisao jer ga nisu zvali da pitaju da li mu nešto treba!  A tek sada, nakon što je njegova supruga Slađa imala moždani udar, mnoge je precrtao sa liste prijatelja, a među njima je i Viki Miljković.Oni su prve komšije, ali ga Viki nije pozvala da pita kako se Slađa.

- Đani je napravio ozbiljnu čistku međi prijateljima. Dok nije imao probleme, svi su bili tu, a sada kad ga život šiba sa svih strana, na prstima jedne ruke može da najbroji ko je uz njega i njegovu porodicu. Kada su bili u kućnom pritvoru, njihova komšinica Viki Miljković ih nije zvala, ali su se posle sreli i ona im se pravdala da nije znala šta ih je snašlo. Sada je Slađa imala moždani udar, Đanija su zvali neki ljudi za koje se uopšte nije nadao jer nije blizak s njima, a njegova prva komšinica nije mu poslala ni poruku - priča izvor za Star i dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Viki Miljković

Đanija više ne zanimaju ničija pravdanja, otpisao je mnoge ljude, pa tako i Viki. Može da joj se javi kad je sretne i to je sve. I on i Slađa planiraju da okrenu novi list. Nije on bio najbolji prijatelj sa VIki, ali što on kaže tu smo, na tri koraka jedni od drugih, da se nešto dešavalo kod nje, prvi bi otrčao. Kada je saznao da imaju koronu, on je Viki zvao i pitao da li nešto rekla. - završio je izvor blizak pevaču.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading