ODAO IH KAPUT NA INSTAGRAMU: Ovo je reper zbog kojeg je Breskvica ostavila Vojaža!

Autor:

Zabava

06.02.2021

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Ignjatović Breskvica i Miihajlo Veruović Vojaž raskinuli su pre par nedelja. Bura se još uvek nije stišala, te se fanovi i dalje nadaju da će doći do pomirenja, ali izgleda da od toga nema ništa, jer se su se pevačica i njen novi partner razotkrili na Instagramu.

RepublikaFoto: instagram.com
Vojaž i Breskvica

Nakon raskida pevačkog dua, ubrzo su počele prile da je u sve umešana treća osoba, odnosno da je Breskvica bila neverna i da je prevarila Vojaža sa srpskim reperom.

Do sada nije bio poznate njegov identitet, niti su se ni Breskvica i Vojaž oglašavali povodom svega, ali  veštim korisnicima Instagrama ništa nije promaklo.

Foto: instagram.com/printscreen
Breskvica

Naime, mlada pevačica, određeni kaput obožava da nosi ovih dana, a sada je u njemu "zablistao" i njen pretpostavljamo, novi dečko, reper koji sebe predstavlja kao Brzi Grzi.

Njih dvoje se međusobno prate na Instagramu, a sada je obukao i kaput lepe Breskvicem te je i više nego sigurno da je blizak sa bivšom Vojaževom devojkom.

Foto: Printscreen
Brzi Grzi u Breskvicinom kaputu

Podsećanja radi, u medijima se pojavila informacija da je Breskvica u poslednje vreme bliska sa jednim dečkom, kome se žalila na poteškoće u vezi sa Vojažom:

- Anđela mu se žalila kako je Vojaž pritiska i pokušava da upravlja njenim životom. Rekla je i da im se veza odavno raspada, i kako to već dugo nije odnos koji ona želi. Tajno su se sastajali na Novom Beogradu, dok je Vojažu govorila kako se nalazi kod kuće, u Borči. Sve je funkcionisalo bez problema do trenutka kada je Breskvicu odala snepčet lokacija koju je Vojaž pratio - rekao je pre nekoliko dana neimenovani izvor za "Mondo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading