CECA I BOGDAN SE VENČAVAJU U AVGUSTU? Numerolog im jasno predvideo budućnost!

Autor:

Zabava

13.02.2021

21:37 >> 21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom Dana zaljubljenih, koji sutra mnogi obeležavaju u Srbiji, brojni astrolozi i numerolozi parovima prognoziraju budućnost. Par koji definitivno privlači najveću pažnju i inspiriše astrologe i numerologe, definitivno su Ceca Ražnatović i njen momak Bogdan Srejović.

Foto: Privatna arhiva
Ljubav lako može biti krunisana brakom... Ceca i Bogdan

Ovoga puta numerolog Ivana Škorić na osnovu datuma rođenja Cece i Bogdana otkrila je šta sve očekuje pevačicu u novoj vezi.

Najinteresantnij je svakako Ceca Ražnatović, koja odnedavno uživa u vezi sa devet godina mlađim Bogdanom Srejovićem.

- Ceca teško stupa u ljubavne veze pa se može zaključiti da je ovo velika, prava i obostrana ljubav čim je Bogdana prikazala javnosti. Svi aspekti ukazuju da su Ceca i Bogdan sudbinski spoj i da su morali da se sretnu i započnu vezu. Njihova ljubav, kao i privlačnost je veoma jaka, ljubav čista, mladalačka, kao tinejdžeri su. U ovoj godini će poželeti da počnu zajednički život, takoreći Venera se useljava u sedmo polje, polje braka i zajedničkog života, u maju. Dakle, od maja do septembra mogu vezu da krunišu brakom, ali kao što sam govorila pre Nove godine kad sam radila Ceci analizu, njoj u septembru svakako stoji šansa za novu ljubav, ali ona će to „šmekerski“ da odbije ako s Bogdanom bude sve u redu. Numerološki, ne bi trebalo u maju da staju na ludi kamen, već da to ostave za avgust 2022 - za Alo je ispričala Ivana.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading