RADA PROGOVORILA O LJUBAVI: Kuda se zalećeš?

Autor: Republika.rs

Zabava

13.02.2021

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskreno!

RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic
Rada Manojlović

Pevačica Radmila Manojlović i njena veza sa kolegom Harisom Berkovićem već duže vreme intrigira javnost, maltene od samog početka.

Jedno vreme su otvoreno govorili o svojim planovima za budućnost, a onda su jedno vreme zaćutali. O njihovoj ljubavi pisalo se sve i svašta, od toga da im je ljubav zabranjena, do toga da su raskinuli, pa onda sasvim suprotno, da sitno broje do venčanja.

Rada se očigledno opekla nakon toga što je javnosti dopustila da se toliko upliće u njihov život, te je sada jasno rekla šta misli o tome da li ljubav može trajati zauvek.

 

- Htela sam da se nadovežem jednom poslovicom, dok mi drugi iz svojih iskustava govore ''Kud se zalećeš gde ćeš?''. To je kao biti sit dok neko drugi jede. Meni je dobro, zaista je sve kako treba. Čuvamo i sreću i tugu i sve za sebe - zaključila je Rada u emisiji "Magazin In".

Podsetimo, osim sa Harisom, Rada je bila u vezi sa još jednim kolegom. Ona i Milan Stanković pet godina užvali su u ljubavnoj sreći i to od samog početka karijere. Međutim, rastali su se u prijateljskom tonu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading