(FOTO) PROGOVORIO OTAC NOVOG CECINOG DEČKA: Evo kako je reagovao kad su mu saopštili PRESUDNE VESTI

Autor: Zorica.S. Radulović - Tijana.Cvijanović

Zabava

15.01.2021

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za novu ljubavnu vezu Svetlane Cece Ražnatovic (47) juče nije saznala samo javnost! To je bila novost i za Miloša Srejović, oca njenog devet godina mlađeg dečka Bogdana Srejovića.

RepublikaFoto: youtube.com/privatna arhiva

Bogdanov tata, inače vrhunski sportista koji je svojevremeno proglašen i za najboljeg sportistu celog Balkana, što je malo kome pošlo za rukom.

Nekadašnji jugoslovenski atletičar, specijalista za troskok, ekskluzivno za Srpski telegraf je otkrio šta je sinu rekao nakon saznanja da je u vezi sa folk zvezdom Svetlanom Ražnatović.

- Odavno Bogdana nisam video tako srećnog, kada me je pozvao i saopštio mi vesti, rekao mi je da se sve dogodilo spontano iz srce i duše. Na to sam mu rekao: "Ako je sve tako kako kažeš, neka vam je blagosloveno - kazao nam je Miloš.

Foto: pritvatna arhiva
Srećna porodica

Inače, Miloš je rođeni Kragujevčanin, a svoj grad je proslavio sada već davne 1978. godine, kada je postao šampion Starog kontinenta u troskoku na Evropskom prvenstvu u Pragu. Te godine proglašen je i za najboljeg sportistu Balkana.

Miloš Srejović kazao da mu je sin rekao da se sve dogodilo spontano iz srca i duše

Tri godine kasnije, 1981, postigao je i rekord karijere. Naime, doskočio je u Sarajevu do fantastičnih 17,01 metar, što je i dan-danas rekord Srbije u troskoku. Nažalost, zbog povrede tetiva ubrzo je završio takmičarsku karijeru, i to samo sa napunjenih 25 godina.

Ipak, Bogdanov tata je bio uspešan i na ostalim planovima. Završio je Ekonomski fakultet i član je Mense. U politiku je ušao 1994. godine, a u jednom intervjuu izjavio je da ponosan što je u doba njegovog mandata grad Kragujevac dobio sportsku halu. 

RepublikaFoto: youtube.com

Tata priznao: Za Cecu i sina sam saznao iz novina!

Miloš Srejović je za medije priznao da se iznenadio kada je ugledala u svim novinama sina sa najvećom folk zvezdom.

- U sredu sam iz medija saznao da se moj Bogdan zabavlja sa Cecom. Nije mi to ništa pominjao ranije, kad smo se čuli poslednji put, rekao mi je da ćemo se uskoro videti i pričati. Trebalo je da dođe kući za Božić, ali je bio nešto sprečen - kazao je tata Miloš.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading