(FOTO) ŠOK FOTKA IZ PROŠLOSTI: Sada je jedna od najpopularnijih voditeljki, A NEKADA JE OVAKO IZGLEDALA!

Autor:

Zabava

10.02.2021

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apsolutni pobednik lapusa i gafova na internetu u poslednje vreme, voditeljka Jovana Jeremić sada je vatrena plavuša, a pre 11 godina izgledala je sasvim drugačije.

RepublikaFoto: instagram.com/Jovana Jeremic (@jovana_jeremic_jj)
Nekada nije ovako izgledala... Jovana Jeremić

Jovanu Jeremić publika je upoznala uglavnom kada je umesto titule crkvenog velikodostojnika protojereja stavrofora navela rasu psa i tako je ispalo protojerej staford. Pre toga Jovanu su mnogi znali i kao voditeljku rijaliti programa "Parovi", a kasnije i Jutarnjeg programa na televiziji Hepi.

A poslednjih dana popularna voditeljka ne prestaje da šokira pa je internetom kružio i njen snimak dok igra uz pesmu Jelene Karleuše. 

Sklona da ističe kako je i autor i voditelj svoje emisije, Jovana često kritikuje koleginice koje se nazvaju "novinarkama", a kako kaže: "Nisu napisale nijedan tekst u životu".

Foto: Youtube screenshot
Počela u publici... Jovana

Ipak, izgleda da ni Jovana nije počela karijeru za tastaturom već aplaudirajući kao deo publike popularnih emisija. Upravo odatle se pojavila njena fotografija od pre 11. godina kada je kao brineta sedela u publici jedne emisije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sale

10.02.2021 13:52

Šta će kada je jadna glupa ko tocio...