Vesna Dedić plakala kada je konačno otkucala ponoć: Voditeljka priznala da ju je 2020. godina totalno uništila - IZ SVEGA SAM IZAŠLA SLABIJA!

Autor:

Zabava

13.01.2021

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Dedić jedna je od naših najcenjenijih novinarki i spisateljica. Kao i svima i njoj su planovi stagnirali što ju je dovelo do tačke pucanja.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/RTS Balkanskom ulicom - Zvanični kanal
Vesna Dedić

Vesna se već 30 godina profesionalno bavi novinarstvom i voditeljstvom i prošla je kroz razne situacije. Zadesile su jeinflacije devedesetih, bombardovanje i ratovi, ali ona ipak ističe da je 2020. godina za nju bila najgora do sada.

Voditeljka kao i mnogi nije mogla da dočeka da se nemila godina kada smo se svi suočili sa pandemijom koronavirusa i gubitkom velikog broja ljudi, pa je priznala da je zaplakala u ponoć kada je shvatila koliko je prethodna godina zapravo bila tužna za nju.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Vesna Dedić

- U ponoć sam zaplakala shvativši da je u sekundi da mi je 2020. bila najteža godina u životu, a ja sam uspela da se smejem i guram kao da je sve lako i kako treba. Nisam iz svih tih nepodnošlhjivo teških situacija izašla jača, već slabija. Mene snažnom čine lepe stvari, dobrota, ljubav, lepota, a one ružne me pokidaju. Pokidana i polupana, ušla sam u 2021, ali ponosna što sam uspela sebi, detetu i onima koje volim da dam onaj deo sebe umesto da kukam - rekla je cenjena voditeljka za magazin "Story".

RepublikaFoto: printskrin
Vesna Dedić

Inače, Vesna je praznike proslavila sa svojom porodicom u rodnoj Podgorici, dok je ćerka Lenka boravila u inostranstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading