(VIDEO) VERKA JE BILA MALO VESELIJA: Matovićeva spopadala Žiku Nikolića tokom jutarnjeg programa!

Autor:

Zabava

13.01.2021

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznate pevačica Vera Matović napravila je šou tokom jutarnjeg programa na Pink televiziji.

Foto: Printscreen
Urnebesan nastup Vere Matović

Ovog jutra gledaocima Pinka dobro jutro su poželeli Irina Vukotić i Žika Nikolić, koji su imali razne goste iz sveta politike, društva, medicine, a posle ovih više-manje teških tema, došao je red na Veru Matović koja je podigla atmosferu svojim gostovanjem.

Vera je zapevale svoje hitove "Miki, Milane", "Bluza" sa upečatljivim performansom u kojem joj je pomogao popularni Žika Šarenica.

Naime, tokom izvođenja "Bluze", Vera je izvela tačku zavođenja pred Žikom, a on je kako mu se približavala stavljao masku, u čemu i nije baš uspeo. Pevačica je pomogla voditelju, te mu je merila temperaturu i navlačila masku za lice, pomalo naopačke.

RepublikaFoto: Printscreen
Žika u pokušaju da stavi masku na lice

Bilo je malo povuci-potegni, ali je Vera uspela da stavi masku Žiki i da ga zaštiti. Prisutni u studiju nisu mogli da zaustave smeh, a verujemo da su se nasmejali i gledaci kraj malih ekrana.

Pogledajte Verin urbesan nastup u video snimku ispod teksta, a njena tačka počinje od 15:09

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading