ISPLIVAO DOKAZ DA SU TOŠIĆ I JK RASKINULI ZBOG PRELJUBE? Najnoviji detalji afere koja trese Srbiju!

Autor:

Zabava

13.01.2021

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U medijima je odjeknula vest da fudbaler Duško Tošić vara svoju suprugu pevačicu Jelenu Karleušu sa dizajnerkom Anom Jovanović, bivšom suprugom pevača Peđe Blizanca.

Foto: youtube.com/printscreen
Duško Tošić i Jelena Karleuša

Obe dame iskoristile su društvene mreže kako bi demantovale ove navode, ali kada se malo bolje istraži, možemo slobodno da kažemo "Gde ima dima ima i vatre".

Naime, kada pretražimo pratioce Duška Tošića među njima nema Jelene Karleuše, odnosno nijedno ni drugo se ne prate na Instagrramu.

RepublikaFoto: Časlav Vukojičić
Jelena Karleuša

Zanimljivo je i da su se i Jelena i Ana pratile, čak i udružile snage kako bi negirale medijske napise, ali u međuvremenu Karleuša je otpratila navodnu ljubavnicu svog supruga, što se može videti u pretragama, dok Jovanovićeva i dalje prati pevačicu.

RepublikaFoto: instagram.com/anajovanovic1
Ana Jovanović

Da li se Karleuša malo raspitala i otkrila neke nove detalje koji joj se ne dopadaju, ne znamo, ali je definitivno da je nešto presudilo ovoj pevačicinoj odluci.

Foto: Printscreen
Jelena i Duško se više ne prate na Instagramu
Foto: Printscreen
Jelena više ne prati Anu, ali ona nju prati i dalje

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading