(VIDEO) Milena Ćeranić oduševljena ovim potezom Miljane Kulić u ZADRUZI, a evo šta kaže o njenom proganjanju poznatih I DA LI JE I ONA BILA NA METI!

Autor:

Zabava

08.02.2021

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prokomentarisala nedavni okršaj Miljane i Kristijana.

RepublikaFoto: instagram.com/ceranicmilena
Milena Ćeranić

Pevačica Milena Ćeranić većerašnji je gost u emisiji ''Pitam za druga'' kod Stefana Kandića Kendija i Stefana Miloševića Pande, a ona je tom prilikom prokomentarisala nedavni sukob Miljane Kulić i Kristijana Golubovića, te je otkrila da je fascinirana jednim potezom popularne rijaliti učesnice.

- Fascinirana sam Miljaninom preciznošću kad je u pitanju gađanje šoljom. Ona je genijalna. Mikica je genijalna. On je prska vodom i prska vodom... Ne znam kako tu iko može bilo šta da trpi, ali kad je uzela šolju i gađala ga... Ne daj bože da se nije pomerio, dobro izbegava udarce - rekla je Milena i dodala da je Kulićeva proganjala i njene pojedine koleginice.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

- Miljana je bila poznata u mojim krugovima kao neko ko je proganjao pevače, znala je da zove moje koleginice, ali mene nikada. Nisam joj bila zanimljiva. Ja sam menjala broj telefona, samo zbog tuđeg mira, ne zbog svog - otkrila je pevačica.

 

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading