Lidija VUKIĆEVIĆ šokirala izjavama o MIKI ALEKSIĆU, a onda spomenula i SEKU SABLIĆ!

Autor: Republika.rs

Zabava

08.02.2021

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko od nje nije ovo očekivao.

RepublikaFoto: instagram.com/lidija vukićević
Lidija Vukićević

Glumica Lidija Vukićević nikada u javnosti nije davala pompezne izjave na bilo koje teme, te je mnoge iznenadio njen stav o slučaju učitelja glumce Miroslava Mike Aleksića koji je potresao celu javnost u Srbiji, ali i regionu.

Naime, Lidija je rekla da Aleksića nije poznavala od ranije niti je sa njim sarađivala, ali da je strašno ovo što mu se radi.

- Ne možemo nikoga da osuđujemo dok se ne ispita šta je.  Ne mogu da ga optužujem, dok se slučaj ne ispita. Ukoliko u svemu tome ima istine, to ćemo svi da vidimo. Ono što nije u redu je to da bacamo kamen pred rudu. Svi smo se nekako obrušili na njega, pričali kako mu treba doživota robija, na osnovu čega? Na osnovu neispitanih informacija. Ne mogu da razumem glumci koji se naknadno javljaju da su znali kakav je, što niste nešto uradili?  Šta se sada odjednom to dogodilo da se na njega baca drlje i kamenje, što se ranije nije reagovalo? - rekla je glumica u emisiji "Balkan info".

Lidija je dodala i to da joj nije jasno da roditelji žrtava ništa nisu primetili, makar neke promene u ponašanju kod svoje dece: 

 

- Da li je moguće da je npr moje dete navodno silovano 7 puta, a da ja to ništa ne primećujem, da ne vidim da je ono potpuno drugačij. Iz tog razloga mi je sve malo nejasno, ne želim da osuđujem nikoga. Postuji sudstvo koje će to da rešava. Mnoge stvari meni tu zaista nisu jasne - poručila je Lidija.

Ona se dodatkla i izjave njene koleginice Seke Sablić o kojoj se nedeljama pričalo. Ona je tada u jednom intervjuu poručila:

- Otadžbina je tamo gde ti je dobro, a ne gde je sarma - rekla je Seka.

Lidija je ovo prokomentarisala smatrajući da Seka nikada nije imala problema da dobro radi i dobija uloge, da su joj uvek one dodeljivane i da ne vidi da je ikada imala problem sa poslom u Srbiji. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Damjan

08.02.2021 15:55

Ne treba ga ni braniti.

Odgovori 12 0
crni

08.02.2021 18:13

@Damjan - Zasto? Sudski postupak nije gotov, a sta ako se ispostvi da je namesteno npr ili sta je jos verovatnije da nece biti dokaza? Silovanje se vrlo tesko dokazuje i pri, ma kako grubo zvucalo, "normalnim" ili mozda bolje drugacijim okolnostima itd Posle sedam, deset godina ultra tesko dokazati bilo sta a ne silovanje. Cisto sumnjam da ce ga za bilo sta osuditi a bio kriv ili ne zivot mu je svakako unisten.

Odgovori 1 12
sheilabroflovski

08.02.2021 19:14

Bacati kamen pred rudu... ???!!!

Vojkan

08.02.2021 21:52

Ko mu veruje neka vodi decu kod njega na obuku. Svesstrana obuka od seksa do glume.