ŠOK! Đole pred Vesnom izjavio SLAĐI LJUBAV!

Autor: Republika.rs

Zabava

07.02.2021

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emocije su bile jake.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Slađa i Đole

Đole i Slađa Đogani devedesetih godina činilu su grupu "Đogani fantastiko" koja je osvojila regiona. Osim što su bili članovi grupe, oni su bili u braku u kome su dobili dve ćerke.

Sada, iako je sada prošlo 22 godine od kada su zvanično stavili tačku na brak i svako krenuo svojim putem, kako profesionalno, tako i emotivno još uvek jedno prema drugome gaje snažne emocije poštovanja.

 

Đole je otvoreno govorio o tome kako ga je bivša supruga osvojila i to sve pred sadašnjom suprugom Vesnom:

- Bio sam u Pinkiju gde je Slađa imala plesnu grupu koju sam i ja tražio za "Đogani fantastiko" i video sam u sali tri prelepe devojke ali mi je Slađa odmah zapala za oko. Imala je taj neki žar u očima, neverovatan pogled i energiju koja me je osvojila - rekao je Đole u "Premijeri", a  na pitanje voditelja da li se odmah zaljubio u nju, on je prokomentarisao:

Foto: Instagram/Youtube
Đogani

-Odmah me je privukla ,ali se nisam odmah baš zaljubio, malo sam škrt na emocijama ali sam voleo njen osmeh - rekao je denser.

Slađa i Đole su se prisećali starih vremena i toga kako su se odlično zabavljali, putovali smo i uživali.Na kraju ju je Đole pitao da li je zadovoljna tokom ovih godina, ona je kroz osmeh odgovorila da jeste.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading