OSUĐENA ZA VELIKU PREVARU, bila u vezi sa GIŠKOM,braku sa ADŽEMOM, a onda nestala: Ovako danas izgleda fatalna LELA ANDRIĆ!

Autor: Republika.rs

Zabava

07.02.2021

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burna biografija!

RepublikaFoto: youtube.com
Lela Andrić

Lela Andrić je devedesetih godina u muzičke vode ušla maltene iz hobija, i za kratko vreme stekla veliku popularnost.

(VIDEO) ZGRABIO JE I NE PUŠTA : Rađen pau u trans dok mu je MILICA pevala: "Šta će ti pevačica?!"

Bila je jedna od najatraktivnijih na na estradi, te joj nisu odoleli ni brojni žestoki momci. Lela je bila u emotivnoj vezi sa Đorđem Božovićem Giškom, ali nikada nije želela da priča detaljno o tome. Kasnije se udala za Srđana Adžemovića, međutim, njihova ljubav nije potrajala. Podsetimo, on je posle uplovio u brak i sa modelsicom Nevenom Stamenković.

 

Lelin najveći hit je "Čarobnjakov sin", koji je u to vreme stekao veliku popularnost. Svi pamte da je sarađivala sa nedavno preminulim Šabanom Šaulićem čiju je pesmu “Tomo, majstore” snimila 1992.

Foto: youtube.com
Lela Andrić

Lela  je 2005. godine osuđena na 11 meseci zatvora i tri godine uslovne kazne, zato što je na prevaru uzela novac od Švajcarskog državljanina Kurta Alenspaha, koji ju je svojevremeno tužio. Kako je "Blic" tada pisao, Alenspah je Andrićevoj na pozajmicu, u više navrata, dao pomenuti novac radi, kako mu je ona rekla, izgradnje hotela na Tari.

RepublikaFoto: youtube.com
Lela Andrić

Prema optužnici, ona je Alenspahu obećala mesto direktora hotela, kao i to da će od zarade vratiti pozajmicu. Alenspah je, međutim, tvrdio da je ostao 'kratak' za skoro milion franaka.

 

Lela jei danas u kontaktu sa nekim od pevača sa estrade, ali nije više aktuelna u medijima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading