ESTRADA U PANICI! Telefon Velje Nevolje pun EKSPLICITNIH SNIMAKA POZNATIH LIČNOSTI: IMA DA PRŠTI SVE!

Autor:

Zabava

07.02.2021

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sad su gotovo!

RepublikaFoto: eStock
Velja Nevolja

Veljko Belivuk zvani Nevolja i još 15 okorelih kriminalaca uhapšeni su zbog planiranja atentata na Miljana Ljepoju, pripadnika grupe Pink Panter.

Sumnjiče se da su, kao pripadnici organizovane kriminalne grupe, počinili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, teško ubistvo i otmicu.

 

 

 

Prema nezvaničnim informacijama, Belivuk je uhapšen zbog sumnje da je ubio navijača Crvene zvezde Zdravka Radojevića. Međutim cela grupa se tereti za najteža krivična dela - ubistva, otmice, dilovanja droge.

Velja Nevolja se u više navrata dovodio u vezu sa različitim estradnim ličnostima, a kako je počelo da se spekuliše, mnogi su u strahu nakon što je Belivuk "pao".

Navodno, u Veljinom telefonu nalaze se različiti video klipovi i dokazi koji bi mogli potpuno da kompromituju pojedine javne ličnosti, zbog čega oni strepe sada više nego ikada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading