(FOTO) ISPLIVALA SKANDALOZNA PREPISKA JEZIVIH PRETNJI HALIDA MUSLIMOVIĆA NJEGOVOJ BIVŠOJ LJUBAVNICI: Završićeš u mesnoj industriji!

Autor:

Zabava

07.02.2021

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezivo!

RepublikaFoto: e-stock/M. TOPALOVIĆ
Halid Muslimović

Halid Muslimović očajan je zbog toga što ga sledeće nedelje čeka presuda zbog prebijanja ljubavnice Sonje Bašić 2018. godine, pa joj je pretio putem poruka.

Nakon što je Osnovni sud u Prijedoru doneo odluku da pevač mora da isplati dug ženi s kojom je bio u vezi u periodu od 2015. do 2018. godine u iznosu od 78.000 evra, čeka ga još jedna presuda. Naime, Sonja je pre tri godine tužila Muslimovića za fizičko zlostavljanje sudu u Banjaluci, a po svemu sudeći, ne piše mu se dobro. Svestan da će biti osuđen sledeće nedelje, očajni pevač obratio se Bašićevoj putem Vocapa i tom prilikom joj je pretio.

Foto: Instagram/printscreen

- Krava koja da 50 litara mleka i prospe nogom završi u mesnoj industriji - jedna je od poruka koje su iznenadile Sonju. Međutim, Halid tu nije stao, već je bivšoj ljubavnici poručio da joj "fino leži to i da ide nagrada", a kao prilog joj je poslao fotografiju sanduka sa cvećem.

 

 

 

Bašićeva je bila šokirana porukama koje je dobila od Muslimovića.

- Svesna sam da je uplašen i očajan zbog presude koja ga čeka - kratko je rekla za Kurir. Podsetimo, Muslimović je u julu 2018. godine brutalno pretukao Sonju između dva i tri časa ujutru na relaciji magistralnog puta Banjaluka-Kozarac, a presuda za taj slučaj očekuje se u narednim nedeljama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading