(VIDEO) DŽABA MAESTRALNA PARTIJA: Jokić NIKAD GORE raspoložen, ne zanima ga MVP titula!

Autor:

Sport

07.02.2021

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as Nikola Jokić je bio utučen posle rekorda karijere!

RepublikaFoto: youtube.com/denvernuggets
Nikola Jokić

Iako je odigrao poenterski najbolji meč u karijeri u NBA ligi, bio je samokritičan, a pravi razlog nezadovoljstva je poraz Denvera.

- Mislim da nisam bio toliko agresivan, koliko sam bio fokusiran na igru, stvarno je moj fokus bio na visokom nivou. Imali smo nekoliko mladih momaka u meču, pokušao sam malo da im pomognem. Ne znam da li sam dobro obavio taj posao ili ne. U poslednjoj deonici sam bio malo agresivan… Pokušao sam- rekao je Jokić.

Govorio je o najboljim igračima Sakramenta na utakmici…

- Imaju Foksa koji stvarno daje ritam ekipi i gura ih sjajno. Odličan je šuter i šutirali su stvarno sjajno generalno. Mi smo zaustavili Hilda, ali je Holms igrao dobro, Barns… Haliburton je bio dobar i mislim da su imali igrače koji više ubacuju- dodao je on.

Jokića ne interesuje MVP debata.

 

 

 

- Mi moramo da pobeđujemo više i da dobijamo teške utakmice. Nismo dobri koliko možemo da budemo. Ne možemo ovako da gubimo, sledeći meč je najvažniji. MVP debate? Ne znam, ne razmišljam o tome- zaključio je Jokić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading