PRIJATELJI ZABRINUTI REPER SA SVIMA PREKINUO KONTAKT: Rasta je u kućnom pritvoru!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

04.02.2021

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Stefan Đurić Rasta izašao je krajem januara iz pritvora posle kazne koju je morao da odsluži nakon što je policija kod njega pronašla nekoliko kesica marihuane krajem prošle godine.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Stefan Đurić Rasta

On je pušten na slobodu po odluci Prvog osnovnog suda u Beogradu, ali je, po svemu sudeći, ponovo u pritvoru jer, kako saznajemo, ni sa kim nije u kontaktu otkako je na slobodi.

- Rasta se po izlasku iz zatvora video samo s bivšom suprugom Anom Nikolić i ćerkicom Tarom. Bilo mu je bitno samo da vidi dete, a posle toga kao da je nestao. Nije se čuo ni sa kim od prijatelja i saradnika iz firme "Balkaton", pa niko već danima nema pojma šta se s njim dešava. Njegov prijatelj nam je rekao da on kod sebe nema mobilni telefon i da je zbog toga nedostupan sve vreme. Nije se čuo ni s Alenom Sakićem, s kojim provodi najviše vremena. Tada smo se malo zabrinuli jer je je za njega neprirodno da se danima ne javlja. Kolege nemaju pojma šta je s njim, a potreban im je za mnogo stvari u firmi, pa posao sad mora da stoji - priča izvor za Srpski telegraf.

Kako smo saznali, pevačev blizak prijatelj je kucao Rasti na vrata da bi se uverio da je sve kako treba, ali u stanu kao da nije bilo nikoga.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Stefan Đurić Rasta

- Moj i Rastin zajednički prijatelj je otišao do njegovog stana da bi video zašto se danima ne javlja. Zvonio je i lupao na vrata, ali niko nije otvarao. Zvali smo i Anu na telefon da proverimo šta je s njim, ali se ona ne javlja na nepoznate pozive, pa je sve ostalo na tome. Pitali smo komšije u zgradi da li su ga videle, a oni su ispričali da su čuli neku buku, ali da Rasta već danima nije viđen ni u stanu ni ispred zgrade - kaže nam sagovornik.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s reperom, ali on do zaključenja broja nije bio dostupan za komentar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading