UOPŠTE SE NE PAZI: Đanijeva Slađa doživela moždani udar, pa zapalila cigaretu!

Autor:

Zabava

03.02.2021

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Radiše Trajkovića Đanija, Slađana Trajković, doživela je moždani udar pre dve nedelje, a iako je nakon toga izjavila da među način života i ishrane iz korena, ekipa emisije "Paparaco lov", uhvatili su je u ne baš tako promenjivom stanju.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Slađana Trajković

Naime, ekipa popularne emisije usnimila je Đanijevu ženu isped jedne klinike na Dedinju dok je čekala rezultate analiza koje je radila.

Iako je Trajkovićeva izjavila kako se posle ove nemile situacije menaj sve u njenom životu i da se posvećuje zdravom načinu života, gledaoci televizije "Pink" imali su priliku da je vide sa cigaretom u ruci.

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Slađana i Radiša Đani TrajkovićOvo definitivno nije dokaz da se neko posvetio zdravom načinu životu, ali možda je Đanijeva lepša polovina čekala da vidi analize kako bi videla o čemu se zapravo radi i šta nije u redu sa njenim zdravljem, pa bi nakon toga napravila plan ishrane, a to data, može bar jedna cigaretica da "padne".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading