Lupila i ostala živa! Kockareva otkrila KOVID pre KOVIDA - Kija: Vakcinu protiv korone primila sam još 2015. godine!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

03.02.2021

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok sam radila u avio-kompaniji "Etihad" vakcinisali su nas s pet različitih doza. Verujem da je u nekoj od njih bilo nešto što me je sačuvalo da se ne razbolim, tvrdi Kockareva.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Kija Kockar

Pevačica i pobednica "Zadruge 1" Kristina Kija Kockar tvrdi da se koronavirusom nije zarazila zbog toga što je još pre šest godina primila vakcinu protiv ove pošasti.

 Ona je za Srpski telegraf ispričala da je tokom 2015, dok je još radila u avio-kompaniji "Etihad", primila pet vakcina, pa ističe kako je moguće da se u jednoj od njih krilo i nešto što je štiti od korone.

- Nedavno sam primila vakcinu protiv koronavirusa, to sam uradila najviše zbog toga da bih mogla da putujem. Nisam se ni pre toga plašila virusa jer mislim da sam, na neki način, bila zaštićena od zaraze. Zato evo, već deset meseci odolevam da ne pokupim virus. Dok sam tokom 2015. radila u "Etihadu", sećam se da smo primili pet različitih vrsta vakcina. Verujem da je u jednoj od njih bilo nešto što me je dosad štitilo od korone, nemam drugo objašnjenje. Ili je to u pitanju ili mi je imunitet vrlo dobar - kaže Kija za naš list.

Kija: Kad bi udarila veća kriza, mogla bih bez problema da živim na hlebu ili krompiru

Kockareva je rekla da tokom epidemije koronavirusa nije bila u lošoj finansijskoj situaciji jer se nije rasipala novcem, a uspela je sebe da časti i skupocenim satom.

- Vidim da se podigla velika prašina oko toga što sam pre nekoliko meseci sebi kupila roleks od nekoliko hiljada evra. Ne bahatim se novcem jer sam naučila da živim i s mnogo manje para dok sam bila mlađa. Verujem da bi svako od nas sebe počastio nekim komadom nakita ili satom ako zna da ima mogućnost da to isprati finansijski - kaže Kockareva i dodaje:

 

 

 

- Da je kod mene bila veća kriza, verujem da bih mogla da živim samo na krompiru. Nisam po prirodi nikada bila razmažena. Dovoljno bi mi bilo da imam samo za hleb, a za više će se nekako zaraditi. Sposobna sam da zaradim da sebi platim račune, porez ili šta već, to je danas najvažnije. Kad dođu neka bolja vremena, nadam se da ćemo imati za sve i da ni za šta nećemo morati da štedimo.

Inače, Kristina je u ponedeljak uveče otvorila i zatvorila reviju Mirne Nađ, održanu u jednom prestoničkom hotelu.

- Nisam se ugojila jer sam pazila šta i koliko jedem. Mnogo je nezgodno kada je kretanje ograničeno i kada nigde ne možete da idete. Znam mnogo ljudi koji su se naglo ugojili, ali sam srećna što kod mene to nije slučaj - zaključila je Kija.

 

RepublikaFoto: instagram.com/mancic.suzana

Suzana: Zbog korone sam se ugojila šest kilograma!

Voditeljka Suzana Mančić tvrdi da je prekinula liposukcijsku dijetu, koju je držala donedavno da bi ojačala imunitet tokom pandemije koronavirusa, pa priznaje da se dosad ugojila šest kilograma.

- Nije pametno da se drže dijete u vreme kada hara virus. Moje ćerke i ja smo na sve moguće načine unosile vitamine, jele zdravu hranu da bismo se maksimalno zaštitile. Sebi sam baš dala oduška što se hrane tiče, pa sam se ugojila šest kilograma kroz dva-tri meseca. Vakcinu jedva čekam da primim, hoću da budem sigurna da imam neku zaštitu od zaraze, a značiće mi što ću moći da putujem kod Simice u Grčku - ispričala je voditeljka za naš list.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
mina

03.02.2021 19:20

nije ona lupila ,vec vi niste shvatili

Igor

04.02.2021 17:11

@mina - Kad Kija govori komplikovane i dvosmislene rečenice.