ISTRAGA O BRUTALNOJ LIKVIDACIJI ZORANA USKOKOVIĆA MLAĐEG: Ubica Skoletovog sina odneo dokaz NARUČIOCIMA!

Autor:

Hronika

02.02.2021

23:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plaćeni likvidator iz žrtvine ruke uzeo predmet kojim je trebalo da dokaže da je izvršio zadatak, a sve zabeležile kamere, saznaje Srpski telegraf.

RepublikaFoto: Printscreen
Zoran Uskoković

Profesionalni ubica koji je sa dva hica u glavu u petak oko 23.30 ubio Zorana Uskokovića (23), sina istoimenog beogradskog kriminalca koji je 2000. ubijen u mafijaškoj poteri, a koji je bio označen kao jedan od organizatora ubistva Željka Ražnatovića Arkana, odneo je dokaz nalogodavcima da je likvidacija na Kanarevom brdu uspešno obavljena, saznaje Srpski telegraf.

Naime, ubica maskiran u nemoćnog starca sa štapom, pošto je ispalio metak u mladića sa manje od metar udaljenosti, iz ruke žrtve uzeo je predmet koji je poneo sa sobom kao trofej. Na snimku sa nadzorne kamere koji je zasad jedini trag policije ne vidi se šta je u pitanju: telefon, privezak, lančić ili ključevi automobila.

KRVAVA ZAKLETVA

- Policija intenzivno traga za napadačem za kojeg se sumnja da je blizak "zemunskom klanu" jer se pretpostavlja da je mladićevo ubistvo klasična osveta pošto su se arkanovci zakleli na grobu Komandanta da će ubiti Skoleta i da će da mu zatru i seme i pleme. I porodica stradalog mladića sumnja na osvetu jer veruju da Zoran nikome nije stao na žulj i da se nije bavio kriminalnim poslovima - ispričao je za Srpski telegraf čovek upućen u dešavanja u podzemlju.

Anđela Nastić, pet godina starija sestra ubijenog mladića, neutešna je i tvrdi da njen brat ničim nije zaslužio da bude zverski ubijen, kao ni da plaća tuđe grehe jer je živeo mirno i nikome nije govorio čiji je sin.

- Niko na svetu nije imao razloga da dira mog brata, a kamoli da ga ubije, jer je bio miran dečko koji je gledao svoja posla. Imao je samo dve godine kad smo ostali bez oca, ali je uprkos tome izrastao u veselog mladića koji je kroz život išao uspravne glave - rekla je Anđela.

Majka: U pitanju je osveta

Zoranova majka je na lekovima od trenutka kada je saznala za smrt sina, kojeg je čekala da se vrati kući dok je nije presekao glas da je nađen ubijen u blizini zgrade. Ona je novinarskoj ekipi koja joj je pokucala na vrata pre dva dana rekla da sumnja da su njenog naslednika ubili iz osvete za Arkanovo ubistvo.

- Mislim da je moj sin ubijen iz osvete. Zoran je bio dobro dete - rekla je Uskokovićeva majka, a njegova tetka veruje da je u pitanju osveta za ubistvo Arkana.

"ČUVAJTE SE GORE"

O poslednjem susretu sa bratom Anđela nema snage da priča, ali kaže da joj je ubica odneo "snagu i velika leđa" i da drugi put u životu ostaje bez najvećeg muškog oslonaca.

- Nas dvoje smo uvek pričali o budućnosti i nekim lepim danima koji predstoje. Hteo je da se oženi mlad i ima dvoje dece, ali... - govori Anđela dok joj suze naviru. Odlazak brata Anđelu je vratio u rano detinjstvo, kada je ostala bez oca Skoleta, koji za nju nije bio deo krimi-sveta, nego posvećen otac.

- Anđeli moji, čuvajte jedan drugog. Bili ste jako malo zajedno, a sada imate sve vreme. Ja ću vas čuvati obojicu, jako najjače. Pogotovo tebe, mali moj, osmehu moj, harizmo moja, oči moje crne. Brate moj jedini. Kako da kažem i da pomislim da nemam više brata?! Čuvajte se gore, vidite da ima zlih ljudi. Ne brinite za mene, ja sam uvek bila jaka - stoji u Anđelinom potresnom pismu na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading