KARLEUŠA O DAMAMA: Ima li šta ODVRATNIJE OD ŽENE bez velikih grudi i sa ravnim DU*ETOM?

Autor: Republika.rs

Zabava

31.01.2021

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad žena o ženi ovako priča...

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Jelena Karleuša

Pevačica Jelena Karleuša često ističe kako je šoubiznis surov prema ženama i kako one moraju da igraju i na kartu seksepila kako bi uspele u ovom poslu. Ipak, onda  veoma brzo na to zaboravi i najstražnije uvredi sve žene.

Tako je bilo i u ovonedeljnoj  emisuji "Zvezda Granda" kada je komentarisala atraktivnu takmičarku Dijanu.  Jelena je objašnjavala kako je ona top mačka, kako kaže, kao i da je sve vreme gledala u njene grudi. A onda je prokomentarisala:

 

 

 

-Ja obožavam velike grudi, ženema samo u njih gledam. Ima li šta odvratnije od žene bez velikih grudi i sa ravnim du*etom? - rekla je Jelena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Miloš

31.01.2021 19:39

Sise sa silikonima su najodvratnije

Jelena

31.01.2021 21:12

A ona je merilo u pm. U normalnoj zemlji bi mogla samo porniće da snima, a kod nas je pevačica. I to sisa i dupeta što ima platila, pa ugradila. Dakle-sama sebi je odvratna.

Ivan

31.01.2021 22:07

Ima priliku da od svojih ćerkica napravi hodajuće sise i dupeta. Videćemo kako će to da izgleda kad devojčice porastu...

Van Halen

02.03.2021 20:46

Ima li sta odvratnije od silikonima napumpane, netalentovane zene, koja je zahvaljujuci pljuvacini postala poznata?