Nećete verovati kako zaista izgleda Jelena Karleuša: Fotošopira ČAK I OVAJ DEO TELA!

Autor:

Zabava

30.01.2021

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša ponovo zavarava svoje pratioce putem društvenih mreža i šalje im lažnu sliku o sebi.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jelena Karleuša

Kao neko ko zagovara da devojkla ne sme da ima celulit na bini, još se drzne i da vređa mlade ljude koji se pojave sa viškom kilograma, Jelena Karleuša je dozvolila sebi veliki propust, misleći da je niko neće provaliti.

Naime, pevačica je na Instagramu pozirala u provokativnoj haljini, gde je u prvom planu izvajan i savršen stomak, na kojem bi joj svako pozavideo da ne zna da je u pitanju fotošop.

Foto: ATA Images
Jelena Karleuša

Ipak, fotografije profesionalnih fotografije dokazuju da Jelena i nije tako idealna kao što se predstavlja, te imamo priliku da vidimo strije na Karleušinom stomaku.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Fotošopirana poruka JK

Bilo bi dobro da pevačica prestane da se fotošopira i šalje mladima poruku da moraju da budu idealni, jer tako nimal ne vrede, jer upravo njena fotografija je čist dokaz da niko nije savršen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jelena

30.01.2021 23:26

Pored onoliko operacija, šminke i fotošopa, žena izgleda očajno a takva je i u duši. Pošto je godine i kilogrami gaze te nije više za scenu, mislim da bi mogla da se konačno okrene deci i njihovom vaspitanju dok ne bude kasno. Ona starija joj je već sa 12 godina blajhana i ful našminkana. Mladja je još uvek dete, neiskvarena dok se starija već reklamira i nudi. Ista biološka majka. Fuj!