IZVINITE ZA SUZE! Emotivna ispovest Jelene Karleuše o aferi sa Vranješom: GLADNA SAM LJUBAVI!

Autor:

Zabava

31.12.2020

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O gostovanju Jelene Karleuše u popularnoj emisiji "Šok tok" dugo će se pričati.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ/instragram.com/ognjen_vranjes

Pevačica je prvi put progovorila o skandalu sa fudbalerom Ognjenom Vranješom i tom prilikom otkrila je koliko je njena porodica propatila zbog poteza ljudi koji su hteli da joj naude, pa je u jednom trenutku zaplakala, a emisija je na kratko prekinuta

U jednom delu emisije Jelena je pričala o teškom periodu kada je izgubila najveću podršku, majku Divnu Karleušu, a suze su opet potekle.

Nakon emotivnog gostovanja, pevačica se oglasila na društvenoj mreži Instagram.

- Kakva noć, kakav šou, kakva godina, kakav život. Hvala vam za ogromno interesovanje i gledanost, izvinite za suze - počinje Karleuša, pa dodaje:

 

- Za mene je ovo sve bilo oslobađajuće. Oslobađanje jednog velikog tereta koji sam nosila u srcu. Ne znam drugačije sem iskreno. Ovo je bila godina koja je svima bila teška, ali ja za svaku godinu života mogu tako da kažem... i zato nemam drugu opciju sem da idem dalje hrabro. Onako kako me je majka naučila i kako bi očekivala od mene. Ne znam šta mi je život pripremio u godinama koje slede, ali ću se potruditi da ih živim onako kako ja hoću. Ne kako mi drugi nametnu. Potrudiću se da budem dobar čovek i da činim dobro, da praštam koliko mogu, da se smejem i plačem, da pevam i igram, da gledam moju decu kako rastu i da upijam svu ljubav, jer ja sam gladna ljubavi... Neka ostane moj trag u vremenu - zaključila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Gojko

31.12.2020 11:18

Svega toga ne bibilo da je išla sa mužem. Gde on tu i ona i deca.

Gojko

31.12.2020 11:21

Švalerke su uvek gladne švaleracija i što većeg broja švalera.

Ja

07.01.2021 20:34

Može slika pice za ispis ???