Nakon hapšenja Marije Bulat, oglasio se i Marko pa poslao svima poruku i šokirao reakcijom!

Autor: Republika.rs

Zabava

23.01.2021

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač se oglasio!

RepublikaFoto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY
MArko Bulat

Vest da je Marija Bulat, sad već bivša učesnica rijalitija "Zadruga" i supruga pevača Marka Bulata uhapšena dok je kupovala kokain, odjeknula je medijima. Dva dana kasnije ovim povodom oglasio se i sam folker.

Marko Bulat je putem društvenih mreža poslao poruku svim fanovima, ali i onima koji su se interesovali za celokupnu priču.

-Za sve vas što brinu samo da vam javimo da je porodica opet na okupu...svi smo opet tu...aaaaa...mi smo porodica-  poručio je na instagramu, a zatim objavio porodične fotografije.

Foto: instagram.com/markobulat

Mnogi su šokirani ovakvom njegovom reakcijom jer je ovo treći put da se Marija našla u središtu afere oko kokaina. Pevač ni u jednom trenutku javno nije osudio ovako njeno ponašanje i probleme koje očigledno ima.

-Pre četiri godine, policija ju je privela zbog posedovanja kokaina, a tada se pisalo da su joj drogu dileri ostavljali u poštansko sanduče. Ona je prvo negirala da su narkotici njeni i tvrdila je da joj neko smešta aferu. Međutim, kasnije se nagodila sa tužilaštvom i priznala da je droga za ličnu upotrebu, a slična stvar joj se dogodila i nekoliko meseci kasnije, kada je 2017. godine privedena sa suprugom Markom u Crnoj Gori. U tom periodu, nepoznati muškarac im je zapalio automobil koji je stajao na parkingu ispred njihove zgrade, a počinilac nikada nije pronađem - ispričao je svojevremno izvor.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading