Tuga: Na grobu Nina Rešića stoji potresna poruka, osoba koja ju je tu ostavila nije njegov rod!

Autor:

Zabava

23.01.2021

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Nino Rešić obeležio je devedesete godine svojim velikim hitovima, kao što su "Što mi noći nemaju svanuća", "Usne vrele kao žar", "Udahni duboko", "Donesi divlje mirise", "Zaćutale sve gitare", i mnogi drugi.

RepublikaFoto: youtube.com/OFFICIELNI KANAL NINO REŠIĆ LEGENDA
Nino Rešić

I mada su mu predviđali dugu i veoma uspešnu karijeru, a najbliži saradnici smatrali da će izrastu u zvezdu ranga jednog Zdravka Čolića, samo u narodnjačkom ruhu, poslednje godine njegovog života obeležio je pad popularnosti i problemi sa alkoholom.

Ipak, Ninov trag u istoriji naše narodne muzike ostaje neizbrisiv, a niko ne može da porekne da je u prvoj polovini devedesetih izvršio ogroman uticaj na scenu.

Na današnji dan, Rešić bi napunio 57 godina, da nije prerano preminuo, 2007. godine. Nino je tada sahranjen u rodnoj Bosanskoj Dubici.

RepublikaFoto: youtube.com/OFFICIELNI KANAL NINO REŠIĆ LEGENDA
Nino Rešić

Osim spomenika, nad njegovom grobom nalazi se i mermerna knjiga, sa emotivnom porukom njegovog bliskog prijatelja, Neše.

- Ti najbolji brate, tako ću te zvati, u mom srcu živiš, tu ćeš i ostati. Voleo si život, imao si mladost, bio naša sreća, bio naša radost, sudbina ti ne dade da dočekaš starost - piše u poruci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading