Traže doživotnu robiju za Miku: Ove poznate ličnosti su podržale Milenu!

Autor:

Zabava

17.01.2021

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena ima dobila ogromnu podršku medija i poznatih u borbi protiv zlostavljača.

Foto: youtube.com/printscreen
Milica Pavlović. Saša Popović, Jelisaveta Orašanin

Poznati vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić priveden je sinoć, 16. januara, u stanicu policije, a srpska glumica Milena Radulović (26) tvrdi da ju je silovao kad je imala samo 17 godina.

Veliku podršku Milena je dobila od svojih kolega, ali i drugih javnih ličnosti, koje su njenu ispovest delile na društvenim mrežama.

Nina Janković, Aleksandar Radojičić, Milan Marić, Aleksandra Tomić, Jelisaveta Orašanin, Radovan Vujović, Kristina Radenković, Hristina Popović, Marijana Mićić, Milena Vasić, Saša Joksimović, Vanja Milačić, Vukota Brajović, Dragana Dabović, Miona Marković, rediteljka Milena Grujić, kao i moge druge javne ličnosti ispod Milenine objave pisali su joj komentare podrške, prenosi "Telegraf".

Foto: twitter.com/printscreen
Milena Radulović

Glumac Saša Joksimović na svom Instagramu napisao je važnu poruku i uputio podršku svim ženama, kao i koleginicama koje su doživele silovanje.

- Stop nasilju nad ženama, doživotna robija za silovatelje, čuvenog Miku Aleksića i njemu sličnim - napisao je Saša.

RepublikaFoto: youtube.com/RTS
Mika Aleksić

U školu Mike Aleksića deca se upisuju od pete ili šeste godine, a najkasnije sa 13 godina. Milena Radulović je deo grupe postala sa 11 godina, a u grupama je bilo od 25 do 30 polaznika.

- Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se - rekla je glumica Milena Radulović za "Blic".

Foto: youtube.com/printscreen

- Do tog trenutka nisam pomislila da je takvo nešto uopšte moguće. Nisam ga poznavala takvog i u tom periodu bila sam ubeđena da sam jedina i sama. Bio je to šok. Slom! To je za mene bila druga porodica. Zaista! - rekla je Milena Radulović, a o detaljima navodnog silovanja ne želi da priča za medije, a sve je kazala policajcima.

- Sve je pažljivo isplanirao. Koristio je situaciju što smo bile u šoku. Osim toga što vam se sve to dešava, uvek je tu bio i strašan osećaj da je tu, u blizini, gomila druge dece - rekla je Milena Radulović.

- Nadam da će se same javiti i sve prijaviti. Mnoge su sada majke i bolje razumeju da silovanje dece mora biti zaustavljeno. Ne samo ovo, nego i svako drugo silovanje - rekla je glumica.

Pogledajte samo još neke odporuka koje su stigle za Milenu Radulović

Foto: instagram.com/printscreen
Foto: instagram.com/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deka

17.01.2021 15:55

Da li će se čuti i njegov glas ili da ga odmah vešamo? Po kaubojski.