(FOTO) OVO JE HOROR! NAJEŽIM SE KAD SE SETIM.. Marijana Mićić progovorila o svom iskustvu kod režisera silovatelja Mike Aleksića!

Autor:

Zabava

16.01.2021

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao bomba je odjeknula vest da je uhapšen režiser Mika Aleksić zbog optužbi za silovanje.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Marijana Mićić

Hrabra glumica, Milena Radulović se prva oglasila i priznala zlostavljanje od strane režisera.

Otkrila je da je pohađala njegovu školu glume i da je sa 17 godina obljubio, jer je imao perfidan pristup učenicima, tako što ih je odvajao od roditelja i smatrao da su oni individue na koje mnogo utiču isti, te da moraju da se otrgnu iz tih kandži, da bi ih posle nabedioda su krive i saučesnice i da će ostati same ako budu nešto otkrile. 

 

Nakon ovog jezivog otkrića oglasila se i Marijana Mićić koja je dala podršku svim glumicama koju se pretprele silovanje jer je i ona svojevremeno pohađala istu školu: 

- Ogromna podrška devojkama. Horor! Naježim se da sam kao neko, ko je tu školu pohađaom mnogoj deci tu istu šlolu sa oduševljenjem preporučivala! - objavila je glumica, vidno uznemirena aktuelnim dešavanjem

Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading