Da li će se fanovi filma razočarati? Rijaliti zvezda novom delu "Južnog vetra"!

Autor:

Zabava

16.01.2021

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednik Parova rame uz rame sa Bikovićem!

RepublikaFoto: instagram.com/gasttozz.official
Nenad Marinković Gastoz

Sledeće godine u bioskope stiže dugo očekivani nastavak filma "Južni vetar" u kojem glavnu ulogu igra Miloš Biković.

Ubrzo nakon toga i druga sezona serije, koja je prošle godine razbila sve rekorde gledanosti na Javnom servisu, a u njoj ćemo, navodno, videti i učesnika rijalitija Parovi Nenada Marinkovića Gastoza!

- Gastoz ima u planu jednu veoma zanimljivu, krimi pesmu, koja bi mogla da nadmaši njegov hit 'Aritmija'. Već neko vreme studiozno radi na projektu i veruje da će publika to dobro prihvatiti - rekao je neimenovani izvor  lista "Alo!" i dodao da je pažnja koju je izazvala prethodna numera razlog zbog kojeg su ga kontaktirali producenti serije.

RepublikaFoto: Promo foto
Miloš Biković Miodrag Radonjić u filmu "Južni vetar"

- Odigrao je malu ulogu i bio je veoma uzbuđen kada je stao pred kamere. Za koji mesec biće prikazani i film i serija, a Gastoz jedva čeka da vidi finalni proizvod. Jedino se nada da ga neće zadesiti sudbina mnogih glumaca čije su uloge isečene i izbačene u montaži - navodi izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mika

16.01.2021 11:23

Kako lažete. Zašto Gasttozza niste pitali da li je već snimio ili je to samo njegova želja. Kakav glupi izvor, tu se jedino Nenad pita i producent Južnog vetra! Bilo bi lepo da dečko dobije neku ulogu u tom filmu-seriji i time ostvari svoj san.