ČOVIĆ RASTUŽIO DELIJE: Hteli smo ga, ali NEMAMO pare!

Autor: Republika

Sport

16.01.2021

10:08

Bilo bi to veliko pojačanje.

Tanjug
Nebojša Čović

Čović je nedavno izjavio kako je želeo da dovede Filipa Petruševa u Zvezdu, a sad je otkrio kako su se odvijali pregovori za njegov transfer.

- Imali smo razgovor, ne direktno sa njim, već sa njegovim odgovarajućim menadžerima. Zvezda prosto nema te pare - rekao je Čović za "Sputnjik".

- On je igrač Baskonije, koja je tražila da platimo 1,5 miliona evra, na šta sam se nasmejao. Posle toga je to 'skinuto' na 800 hiljada, na šta sam se još više nasmejao. Imali smo još drugih predloga, to nije ispalo realno i uradili smo maksimalno šta smo mogli. Želim mu uspešnu karijeru, on je dete ponikao u Železniku, tamo je živeo, tamo su mu valjda i roditelji i želim mu da napravi izuzetnu karijeru. Radi se o izuzetno kvalitetnom momku, vanserijskih igračkih mogućnosti i očekujem ga sledeće sezone u NBA - dodao je predsednik Zvezde.

Starsport

- Bio je kod nas, u FMP-u je bio godinu dana, posle toga je dve godine bio u Partizanu. Sad se postavlja pitanje, a ja sam napravio analizu kod nas kako se to događalo, kako da mi izgubimo takvog klinca? Kako se nama tako stručnim ljudima u gradu košarke desi da mi to promašimo - zapitao je Čović uz dozu ironije.

Komentari (0)

Loading