MINISTAR VULIN NOĆ PROVEO NA ULICAMA BEOGRADA SA INTERVENTNOM! Oni su ponos srpske policije! DOLAZE KAD JE NAJTAŽE I TAMO SU GDE JE NAJGORE!

Autor: Republika

Hronika

16.01.2021

08:58 >> 09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je sinoć pripadnike Interventne jedinice koji su patrolirali ulicama Beograda i poručio da su oni najveći saveznici građanima u očuvanju reda, mira i bezbednosti naše zemlje.

Republika
- Interventna jedinica je ponos svake policijske uprave. Nju čine posebni pripadnici koji moraju da zadovolje veoma rigorozne kriterijume i oni nisu obični policajci. Oni su oni koji dolaze kada je najteže i tamo gde je najteže - rekao je ministar Vulin koji je patrole obišao sa direktorom policije Vladimirom Rebićem i načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselinom Milićem.

Ministar je pozvao građane da poštuju i cene rad pripadnika Interventne jedinice, jer su oni tu da ljudima pomognu i učine sve da naša države bude sigurna i bezbedna.

Republika

- Nemojte im praviti veće probleme nego što ih imaju sa kriminalcima, poštujte ih. Računajte da su došli sa dobrim razlogom i nijedan pripadnik Interventne jedinice, niti bilo koji drugi policajac, nikada nije izašao na ulicu da bi nekoga povredio i naneo mu zlo - istakao je ministar Vulin.

Ministar je poručio građanima da u pripadnicima Interventne jedinice nikada ne gledaju pretnju ili traže protivnika, već da su im oni najbolji saveznici za čuvanje reda, mira i bezbednosti naše zemlje.

RepublikaFoto: hapšenje

Pripadnici Interventne jedinice 92, tokom noći, učestvovali su u hapšenju, kroz pružanje pomoći kriminalističkoj policiji, osumnjičenog za trgovinu narkoticima kod koga je pronađena određena količina heroina, uhapsili muškarca kod koga su prilikom pretresa pronašli marihuanu i uhapsili jednu osobu za kojom je bila raspisana poternica suda.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading