ONA JE CRNI ĐAVO: Đorđe David opleo po Karleuši, evo kakve sve skandale pravi na snimanju koje publika ni ne vidi!

Autor:

Zabava

15.01.2021

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članovi žirija šoua Zvezde Granda iz emisije u emisiju ulaze u žestoke rasprave. Iako se čini da je sve to samo za šou, jer u privatnom životu svi oni poziraju jedni sa drugima za Instagaram i smeškaju se, izgleda da zaizta postoje problemi i situacije zbog kojih jedni drugima idu na nerve.

RepublikaFoto: youtube.com/ Zvezde Granda
Jelena Karleuša i Đorđe David

Legendarni roker Đorđe David otkrio je medijima da su njegove svađe sa Aleksandrom Milićem Milijem, inače novim direktorom Granda, ali kaže i da razume njegov stav, te nema potrebe za daljom raspravom.

Pomalo je i očekivano da je Jelena Karleuša najveća "drama queen" u ovoj postavi, a kako Đorđe navodi, ona ume da napusti snima i nema je po nekoliko sati.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Jelena Karleuša

- Jelena je par puta u prošloj sezoni izlazila iz stucija i nema je po dva sata. Sedne u auto i ode, da li ona plače sama ili se smeje i pije kafu, ja ne znam, ali umela je ozbiljno da poludi zbog nečega što je smatrala da je ogromna nepravda prema njenom kandidatu. Mi tako sedimo i čekamo je da se vrati - ispričao je David za "Svet" i dodao:

- Imamo tu neku grupu gde se čujemo, jedino jelena nije sa nama. Ona je crni đavo sa plavom bojom kose. Ne znam što je toliko asocijalna, meni je to bez veze. Po nekim parametrima, kažu ljudi, da je najveća zvezda u žiriju, ali mi je nelogično da ne želi da bude u toj grupi i komunicira sa nama - kaže legendarni roker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

15.01.2021 16:27

Đevolu treba u pakao uterati.