(FOTO) ŠIJAN sprema svadbu sa Bojanom, a bio je opčinjen sprskom STARLETOM!

Autor: Republika.rs

Zabava

11.01.2021

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladost, ludost.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Zavodnik

Mirko Šijan i Bojana Rodić početkom meseca saznali su da će postati roditelji i počeli su sa planovima za venčanje.  Budući roditelji potpuno su zaljubljeni jedno u drugo i opčinjeni ljubavnom srećom.

Ipak, mladi Šijan nije oduvek bio miran i primeren dečko spreman za ozbiljne veze i bračni život. Pre Bojane često je Mirko bio sa u kratkim avanturama sa poznatim lepoticama sumnjivog morala.

 

Dok ga nije osvojila lepa Bojana Rodić Šijan se često hvalio svojim ljubavnim trofejima, a jedan od njih bila je i starleta Soraja Vučelić. On je objavio tada i fotografiju sa njom na društvenim mrežama i to je izazvalo toliku pažnju da je čak i njegova majka Goca Božinovska morala da reaguje:

RepublikaFoto: instagram.com
Mirko i Soraja

Ni meni niko nije birao muža, pa što bih ja detetu birala devojku ili ženu? Soraju ne poznajem, ali mi je Mirko rekao da je super devojka, da je laf i da mu prija. Ma, nek' živi dete punim plućima. Nije što je moj sin, ali verujte da je prava muškarčina i dasa i da me ne čudi što sve žene odlepe za njim, rekla je svojevremeno pevačica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading