PRVI PUT PROGOVORILA NAKON MEDIJSKE ILEGALE! Soraja progovorila o trudnoći, a evo šta njen partner želi!

Autor: Alo.rs

Zabava

11.12.2020

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara Soraja Vučelić Masoni, jedna je od onih koje su digle najveću prašinu na balkanskoj javnoj sceni. Spajali su je sa mnogim domaćim, ali i svetski poznatim frajerima, spočitavali joj bavljenje najstarijim zanatom, a pre nekoliko godina dobila je i zabranu ulaska u našu zemlju.

RepublikaFoto: pritnscreen/instagram

 Vreme koje je provela u Crnoj Gori iskoristila je pametno i udala se za bogatog biznismena iz Holandije, a sa njim sada živi u Moskvi.

- Moj partner me forsira da rodim bebu, stalno spominje roditeljstvo, misli da je već vreme i da bi trebalo da rodim. Lično volim decu, naravno, ali nisam previše opterećena tim stvarima - otkriva Soraja, čiji život je oduvek intrigirao medije i njene brojne fanove, pa objašnjava da je još uvek nezrela da bude majka.

 U glavi sam još uvek detinjasta! Jednostavno, nisam spremna, doći će vreme i za to - kaže seksi brineta.

Ona već par godina živi na relaciji Rusija - Holandija, a trenutno je, zbog aktuelne situacije sa koronavirusom, razdvojena od partnera, te boravi u Crnoj Gori, dok je on u Moskvi.

RepublikaFoto: instagram.com/sorajavucelic

- Sad sam u Crnoj Gori, situacija je loša u celom svetu i nisam spremna da odem u Moskvu. Moj partner živi tamo i hteo bi da se i ja preselim - komentariše Soraja i dodaje:

- Zavolela sam Moskvu! Nisam je volela ranije, ali, eto, stvari se menjaju - priznaje starleta.

Vučelićeva se iz javnosti povukla upravo zato što joj se život sa partnerom prilično razlikuje od burne prošlosti u srpskoj prestonici.

- Moj sadašnji život se potpuno razlikuje od nekadašnjeg u Beogradu. Ozbiljniji je, ali i ja sam postala ozbiljna - iskreno kaže Soraja, pa dodaje da ne želi da komentariše svoje prezime.

Tako je, kako je… Nećemo o mom prezimenu – rekla je ona crnogorskom voditelju Boži Dobriši.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading