Folker osudio kolege koje traže pomoć od države! Lukas: Estradi treba doktor za glavu!

Autor:

Zabava

11.01.2021

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas otvoreno je izneo stav o tome šta misli o pojedinim kolegama koje su tražile novčanu pomoć države zbog pandemije koronavirusa.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Aca Lukas

Popularni pevač koji je poznat po britkom jeziku istakao je da smatra da pevačima nije potrebna pomoć koliko ostalim branšama, a isto tako je rekao da ga je korona "usporila" u životu, te da će tako živeti i posle nje.

- Mi zarađujemo mnogostruko više od ostalih, ko god od pevača traži pomoć od države, treba da dobije pomoć da nađe doktora da izleči glavu, sramota, to je sramota, stvarno ne mogu da shvatim da neko može da traži pomoć od države iz ove branše. Treba da dobiju pomoć svi ostali, pa onda mi - zaključio je on u razgovoru za "Premijeru", a onda dodao kako će njegov život od sada biti smireniji i normalniji, da ga ja korona naučila da bude staložen i da pazi na sebe:

Mi zarađujemo mnogostruko više od ostalih, pevači da traže pomoć od države da im se nađe dobar psihijatar

- Voleo bih da se vratim normalnom životu, ali ja nisam navikao na normalan život, čak sam bio toliko kod kuće, ne možeš nigde da odeš. Ali mislim da ću ovaj stil života da nastavim i kad KOVID bude prestao, da nastavim u KOVID fazonu. Mene je ova godina, verovatno baš kad je trebalo, usporila, verovatno ne bih ni imao više snage, možda bih se negde sapleo ove godine da nije bilo ovoga.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading