PANIKA! ESTRADNJACI NA METI KRIMINALACA: Njima su razbojnici upadali u kuće, krali kola, A ON JE OSTAO ČAK I BEZ BAKŠIŠA!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

22.12.2020

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojne poznate ličnosti sa domaće javne scene našle su se u prošlosti na meti pljačkaša i kriminalaca, a mnogi su javno govorili o tome bez kolikog bogatstva su u tim situacijama ostali.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ/V. LUKUĆ
Imali probleme sa kriminalcima

Kako je imovinsko stanje većine pevača u današnje vreme vrlo transparentno, oni su često na meti lopova, pa su mnogima obijane kuće, kradeni automobili, novac, vredan nakit, oružje, a neke su džeparili i usred bela dana.

Viki ostala bez audija Q7

RepublikaFoto: printscreen/TVPink

Folk pevačica Viki Miljković ostala je krajem 2016. godine bez skupocenog automobila. Njoj su nepoznati počinioci ispred kuće na Bežanijskoj kosi ukrali audi Q7, vredan nekoliko desetina hiljada evra. Pevačica je odmah reagovala, pa je policiji prijavila nestanak vozila.

- Čim sam izašla iz kuće, videla sam da mi nema auta. U tom trenutku niko nije koristio vozilo od nas u kući, tako da sam znala da se radi o pljački. Odmah sam pozvala policiju da sve prijavim, pa sam njima prepustila da rade na slučaju. Naravno, ni u koga nisam sumnjala, ne mogu da znam ko je to učinio - rekla je Viki tada za medije.

Zmijančevu pljačkali zaposleni

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Pevačica Vesna Zmijanac otvoreno je govorila o tome kako su je pre nekoliko godina potkradali njeni zaposleni na imanju na Bukulji.

Ona je ispričala da su iz njene kuće ukradene stvari u vrednosti od 10.000 evra. Kako je pevačica objasnila, stvari iz njene kuće su iznošene malo-pomalo, a kada je primetila da je neko pelješi, ugradila je kamere.

- Moja kuća na Bukulji je obezbeđena kamerama i alarmima. Nikad nisam imala problem s lopovima, ali jesam frku s radnicima koji su mi održavali dvorište. Neke stvari danima ne mogu da nađem i shvatim da ih uopšte nema u kući. Onda mi treba malo vremena da povežem ko je tad radio oko kuće i sve shvatim - da moji radnici kradu. Uzimali su haljine i svašta nešto, ali sam na kraju sve obelodanila i napravila čistku. Pokrali su me u vrednosti od skoro 10.000 evra - ispričala je pevačica.

Lei Kiš lopovi obili kuću

RepublikaFoto: instagrm.com/leakis.lk

Voditeljka Lea Kiš našla se na meti lopova kada je 2016. s porodicom bila na letovanju. Dvojica razbojnika su tada, dva sata nakon ponoći, upala u njenu kuću na Voždovcu, a prioritet im je bio skupoceni nakit. Uzeli su narukvice, ogrlice, prstenje, ali ih je policija brzo uhvatila zbog alarma koji je u kući bio instaliran i koji se odmah aktivirao.

Vesnu Zmijanac pokrali su radnici u njenoj vili na Bukulji i odneli stvari u vrednosti od 10.000 evra

Đanija pretukli, pa mu oteli sat

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Folk pevač Radiša Trajković Đani napadnut je od nepoznatih muškaraca ispred svoje kuće u Mirijevu. U trenutku kada je izlazio iz dvorišta da preparkira automobil, dve muške osobe su ga napale s leđa u nameri da ga opljačkaju.

Prvo su mu zavrnuli ruku i oborili na zemlju, a onda su ga šutirali u stomak i udarali pesnicama u glavu. Đani nije imao priliku da se brani, a lopovi su pobegli s njegovim satom vrednim oko 2.000 evra.

Cakanu pljačkali nekoliko puta

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Dragica Radosavljević Cakana jedna je od retkih na estradi koja je više puta bila na meti pljačkaša. Njoj su lopovi 2013. godine obili kuću u Sremčici, a bila je i žrtva lopova u banci. Pevačica kaže da policija nije uspela da uhvati pljačkaša iako su sigurnosne kamere sve zabeležile.

- Kuću su mi opljačkali, to sam nekako preživela. Odneli su skoro sve, nakit, novac, oružje, satove, garderobu, razne suvenire i nama neke drage i bitne stvari. Samo vrednost nakita i satova iznosi više od 20.000 evra, ali sam još veći šok doživela kada su me opelješili usred banke! Čovek je sačekao da ostavim stvari, pa je počeo da pretura po torbi. Podigla sam oko 800 evra, a ostala sam bez ičega. Nisam se uplašila, ali mi nije jasno da policija nije uspela da uhvati počinioca jer sve postoji na kamerama. Taj čovek je profesionalac, sigurna sam da živi od krađe - rekla je tada pevačica.

Pejovića opljačkali posle nastupa u Bosni

RepublikaFoto: instagram.com/aco_pejovic

Aco Pejović opljačkan je pre šest godina u Sarajevu, i to dok je jeo ćevape! Lopovi nisu ojadili samo njega, već i muzičare s kojima je bio. Pljačkaši su pikirali kombi u trenutku kada je pevač s kolegama iz benda bio u restoranu na pauzi, a naneta šteta procenjena je na oko 5.000 evra. Ukraden ja bakšiš, novac od nastupa i delovi opreme za instrumente.

Popovića ojadili za 100.000 evra

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/RTS Balkanskom ulicom - Zvanični kanal

Pljačka o kojoj se najduže pričalo dogodila se Saši Popoviću 2018. godine. Iz njegove vile u naselju Bežanijska kosa lopovi su navodno ukrali nakit vredan 100.000 evra i jedan pištolj. Provalu u vilu primetila je Popovićeva supruga Suzana, koja je odmah alarmirala nadležne organe.

Iz sefa koji se nalazio u spavaćoj sobi ukradeni su skupoceni satovi roleks, burme, devet zlatnih dukata, brilijanti i zlatni privesci. Nestao je i Sašin pištolj, za koji je imao dozvolu i kutije s mecima. Vrednost nestalih stvari procenjena je na oko 100.000 evra, naveo je tada sagovornik upoznat s istragom. 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading