I danas se treslo: Potresne reči hrvatske pevačice rasplakale javnost!

Autor:

Zabava

03.01.2021

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protekle dane obeležila je vest o strašnim zemljotresima koji su pogodili susednu Hrvatsku.

RepublikaFoto: Promo
Indira Levak

Pevačica Indira Levak otkrila je kakvo je trenutno stanje kod njih, ali i kako su proveli doček Nove godine.

- Ja pokušavam sa svojim optimizmom i pozitivom odagnati sve loše što nas je pogodilo. Jutros se opet treslo. Tuga je obuzela ljude, ali tu je i veliko zajedništvo. Hvala puno Srbiji koja nam je poslala pomoć. Raduje me empatija koja nas je povezala. Imam želju u Novoj godini da se tlo umiri, jer nas je ova tragedija obeležila. Ja se ne dam, ali fali mi druženja - rekla je Indira.

RepublikaFoto: G. DOLJANČEVIĆ
Indira Levak

- U prethodnih deset godina slavili smo Novu godinu sa publikom, to mi nedostaje. Ali ove godine kome je bilo do slavlja, mi smo dočekali Novu godinu kao jednu običnu noć, bili smo sa mačkama, imali smo svoj šou program. Bili smo u mislima sa ljudima koji su ostali bez domova, bez najmilijih, nazdravila sam što je ponoć i suprug i ja smo poželeli samo jedno - da se ova godina ne ponovi - dodala je ona.

- Sve nas je potresla ova tragedija, nije bilo ni vatrometa, sve je utihnulo, sve smo snage usmerili ka Petrinji, Sisku, sve smo snage usmerili tamo i tako je moralo biti. Nadam se da će sledeće godine biti bolje, ali ove godine je stvarno bilo sablasno - istakla je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading