FOLK DIVA SE NADA DA ĆE SE KOLEGINICA PREDOMISLITI: Evo koja pevačica je ODBILA da snimi duet sa Cecom!

Autor:

Zabava

03.01.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko je toliko veliki da odbije Cecu?

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Ceca Ražnatović

Svetlana Ceca Ražantović sumirala je utiske povodom Nove godine i albuma u jednoj našoj emisiji.

- Nemam posebnih želja, a situacija nas je naučila da ne možemo ništa da planiramo. Radim na albumu, pa videćemo. Pustite me, jer nemam ništa novo da kažem. Ja bih najviše volela da mogu da se pohvalim novim materijalom, ali nisam te sreće. Nadam se da ćemo u novoj godini imati više motiva za našto drugačije - rekla je Ceca i dodala:

- Naravno, Deda Mraz nikad nije kasnio pa ni ove godine, bilo je paketića i svega. Nema greške nikad. Isto će biti i za Božić, u najužem krugu porodice, nema nikakvih promena - dodala je ona.

Pevačica je otkrila da Anastasija ne želi da snimi sa njom duet.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Ceca i Anastasija

- Ne postoji nagoveštaj, ja želim, ali ona ne želi duet. Možda se predomisli, možda budem te sreće. Bokser se sprema za veliki mač 31. januara, meč će biti u Moskvi, držimo mu palčeve i navijamo za njega. Gledam i navijam. Iskoristila bih priliku da mom unuku čestitamo sedam meseci - završila je Ceca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading